Oh Nola!

Nola belandt in het ziekenhuis na schokkend slaapfeestje in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

In de laatste maandtrailer van 'GTST' is te zien dat Nola, de dochter van Nina en Bing, in het ziekenhuis belandt. Vanavond komen de kijkers erachter hoe dat komt. Het bloederige ongeluk levert de arme tienermeid misschien zelfs permanente schade op.

Het slaapfeestje bij Chanel, waar Nola toch bij is, loopt uit de hand. Een politieteam stormt het huis binnen, terwijl Nola en een aantal andere meiden in de woonkamer liggen. Chanels vader wordt in de boeien geslagen en met een zak over zijn hoofd afgevoerd.

Zijn dochter rent huilend achter haar door politie omsingelde vader aan, terwijl Nola haar tegen probeert te houden. Op dat moment duwt Chanel haar van zich af en valt Nola met haar gezicht tegen de hoek van een kast. Vervolgens blijft Nola bebloed en stil op de vloer liggen. 

GTST-fans verdrietig over 'abrupte vertrek' Lynn: 'Waarom?'
Lees ook

GTST-fans verdrietig over 'abrupte vertrek' Lynn: 'Waarom?'

De maandtrailer verklapt eerder al dat Nola met een soort ooglap op in het ziekenhuis ligt. Verliest ze haar oog? En is dit allemaal de schuld van opa Ludo Sanders, die heimelijk de vader Chanel laat natrekken en de politie op hem afstuurt? 

De 18-jarige Noa Jacobus maakt afgelopen september, na de zomerstop, haar debuut als Nola, de inmiddels tienerdochter van Nina (Marly van der Velden). Er wordt destijds al gehint op een belangrijke verhaallijn voor de actrice. Die neemt stap voor stap heftigere vormen aan. Zo wordt duidelijk dat ze gepest wordt door Chanel, die een vader met een crimineel verleden heeft: Barry de Bever. Nu wordt Nola indirect slachtoffer van zijn criminele praktijken.

Goede Tijden, Slechte Tijden is op werkdagen om 20.00 uur te zien op RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Noa JacobusMarly van der VeldenEveron Jackson HooiGTST