$45.000 per maand

Binnenkijken: Taylor Swift verhuurt appartement met binnenzwembad

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBinnenkijken: Taylor Swift verhuurt appartement met binnenzwembad
RTL

Verliefd op New York en groot fan van Taylor Swift (32)? Dan is er goed nieuws, want voor de liefhebbers is het luxe appartement waar de zangeres heeft gewoond nu te huur. Voor een schamele 45.000 dollar per maand kun je in dit huis in New York City wonen.

De woning bevindt zich aan Cornelia Street in New York. Fans zullen die straatnaam herkennen, want over dit huis schreef ze het liedje 'Cornelia Street', dat op haar album Lover uit 2019 stond. In het liedje blijkt hoe gek de zangeres op haar huurhuis was.

Taylor huurde dit appartement in 2016, omdat haar eigen stulpje in New York - ter waarde van 18 miljoen dollar - werd gerenoveerd. Inmiddels is ook haar tijdelijke appartement in Cornelia Street na Taylors vertrek gerenoveerd. En daarmee is het dus klaar om naar de volgende eigenaar te gaan.

Videoclip Taylor Swift aangepast na kritiek fatshaming
Lees ook

Videoclip Taylor Swift aangepast na kritiek fatshaming

De makelaar van het appartement laat nu op eigenzinnige wijze weten dat het huis weer op de huurmarkt is. Dat gebeurt namelijk met een TikTok-tour door de woning. Dat filmpje gaat nu hartstikke viral. Wellicht doordat wat je ziet niet per se is waar je aan denkt bij het woord 'huurappartementje': het riante optrekje heeft maar liefst vijf verdiepingen, een dakterras en vijf verschillende badkamers. Ook is er een grote garage beschikbaar. Alsof dat niet genoeg is, is er op een van de verdiepingen een groot binnenzwembad.

Als je interesse hebt, moet je opschieten. De makelaar laat weten dat er al veel mensen hebben gereageerd op het appartement. Tijd om te sparen is er dus niet.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Taylor Swift