ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Kinderen Mariah Carey stelen de show tijdens Thanksgiving Day Parade

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKinderen Mariah Carey stelen de show tijdens Thanksgiving Day Parade
RTL

Het optreden van Mariah Carey (52) tijdens de Thanksgiving Day Parade is niet bepaald om over naar huis te schrijven, maar haar tweeling weet een hoop goed te maken. Terwijl de zangeres staat te playbacken springen Moroccan en Monroe (11), de kinderen die ze met haar ex Nick Cannon (42) heeft, uit levensgrote cadeaus.

"Dankbaar voor de mooie momenten in het leven"

Gedurende haar optreden dansen Moroccan en Monroe enthousiast met de andere achtergronddansers mee en stelen daar toch wel een beetje de show mee. Want eerlijk is eerlijk: het optreden van Mariah is een stuk minder spectaculair dan van tevoren werd verwacht. Al bij de eerste tonen van 'All I Want for Christmas Is You' is het namelijk overduidelijk dat ze aan het playbacken is en dat er gewoon een bandje wordt afgespeeld. De zangeres doet ook totaal geen moeite om dit te verbergen.

Mariah Carey mag titel kerstkoningin niet officieel dragen
Lees ook

Mariah Carey mag titel kerstkoningin niet officieel dragen

Mariah beweegt geen centimeter en terwijl ze onder een paraplu staat te playbacken, weten Moroccan en Monroe het optreden tóch nog een bijzondere twist te geven. Mariah laat na afloop op haar Instagram weten dat ze erg trots is op haar kinderen. 'Dankbaar voor de mooie momenten in het leven', sluit ze haar bericht af. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Mariah Carey