Entertainment

Verloofde Belle Perez verdacht van medeplichtigheid juwelenroof

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Verloofde Belle Perez verdacht van medeplichtigheid juwelenroof
RTL

Vandaag kwam het bericht naar buiten dat de verloofde van Belle Perez, Wouter, wordt verdacht van betrokkenheid bij een grootschalige juwelenroof. De zangeres laat in een reactie op Facebook weten dat ze vertrouwen heeft in een goede afloop van de zaak.

Heel wat bekende Nederlanders zijn klant bij juwelier Wouter en zijn vader. De 'society-juwelier' wordt nu echter verdacht van juwelenroof, meldt Telegraaf. Hij zou iets te maken hebben met de diefstal bij Huis ter Duin, waar de kluis werd leeggeroofd. Eerder werd al een butler van het prestigieuze hotel gearresteerd die de juwelen uit de kluis zou hebben genomen.

Vertrouwen in goede afloop

“Ik ben uiteraard op de hoogte van de beweerde feiten van het artikel dat initieel verschenen is in de Nederlandse pers”, schrijft Belle Perez op Facebook. “Ik heb alle vertrouwen in de goede afloop van de zaak en dit op basis van zowel de analyse van zijn advocaat als van de uitleg van Wouter zelf.”

Huwelijk

“Het feit dat Wouter niet werd doorverwezen naar de Rechter Commissaris sterkt uiteraard dit vertrouwen", vervolgt de zangeres. "Bij deze bevestig ik ook na vele bezorgde berichten uit alle kanten, dat ons huwelijk donderdag gewoon doorgaat. Voor het overige zullen noch Wouter noch ik enige verklaring afleggen en wachten in alle sereniteit het verdere onderzoek af."