Entertainment

TV Beelden voor Anita Witzier, Kwis en TVOH

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTV Beelden voor Anita Witzier, Kwis en TVOH
RTL

In Amsterdam worden op dit moment de TV Beelden uitgereikt en daar heeft tout televisieminnend Nederland reikhalzend naar uitgekeken. De TV Beelden zijn dé vakprijzen voor televisiemakers.

Er zijn al een aantal winnaars bekend. Zo mag John de Mol weer een televisieprijs mee naar huis nemen, die van beste Grote Showprogramma voor The Voice of Holland. Ook Anita Witzier viel in de prijzen, met haar programma Anita wordt Opgenomen in de categorie Reality. Hierin begeeft Anita zich tussen de cliënten van een psychiatrische kliniek en verzamelt ze hun verhalen.

In de categorie Amusement mochten de mannen van het satirische De Kwis er met een beeldje vandoor. De nieuwe dansshow Dance Dance Dance won de prijs voor beste format. One Night Stand - Geen Koningen in Ons Bloed was volgens de vakjury de beste dramaserie.

Thumbnail

Chantal Janzen en Paul de Leeuw
Afgelopen weekend werd al bekend dat Chantal Janzen de prijs voor Beste Presentator had gewonnen. Ze kreeg de prijs tijdens de opnames van haar nieuwe programma It Takes Two, dat ze samen met Gordon presenteert.

Paul de Leeuw mocht vanavond de Beeld en Geluid Oeuvreprijs op komen halen. Nieuwsuur: De Teevendeal won in de categorie Beste Actuele Programma. Het EO-programma Anti Pest Club ging er met het tv-beeld voor het beste jeugdprogramma vandoor.

Thumbnail

RTL Boulevard was via Snapchat live bij de uitreiking. Volg ons ook daar voor allerlei extra's (rtlboulevardnl).

Morgen de beelden en de reacties van de winnaars in RTL Boulevard en op rolboulevard.nl!

Meer op rtlboulevard.nl: TV Beelden: dit zijn de genomineerden

Lees meer over
Anita WitzierPaul de LeeuwChantal Janzen