Entertainment

Video: Rossana Kluivert krijgt emotioneel cadeau van zoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTubeVideo: Rossana Kluivert krijgt emotioneel cadeau van zoon
RTL

De jarige Rossana Kluivert heeft van haar 20-jarige zoon een emotioneel cadeau gekregen. Nino maakte samen met een vriend een lied voor zijn moeder, over haar strijd tegen lymfeklierkanker.

Bij Rosanna Kluivert werd in 2013 lymfeklierkanker ontdekt en sindsdien vocht ze keihard tegen de vreselijke ziekte. Inmiddels gaat het alweer een poos goed met de styliste, na acht zware chemokuren. 

Niemand is zo trots op Rosannas vechtlust als haar zoon Nino Wilkes, die speciaal voor de 43ste verjaardag van zijn moeder een lied op YouTube zette met de naam Momma I know zingt. Het lied werd geschreven door Nicolas Kanza, een vriend van Nino. “Ik weet dat het in je hart ligt om lief te hebben, te verzorgen en te vechten”, zingt Nino. “Toen de duisternis arriveerde, bleef jouw licht aan.”

In de video bij het lied komen foto’s en video’s voorbij van Rosanna, haar man en vrienden en familie. “Ik heb heel enge, bange momenten meegemaakt en zag haar telkens weer kapot gaan”, schrijft Nino bij de video. “Ik heb toen besloten om dit nummer te maken om het leven te vieren.”

Meer op rtlboulevard.nl:

Lees meer over
Rosanna KluivertPatrick Kluivert