Entertainment

Domien: huwelijksaanzoek is beste idee ooit

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
Domien: huwelijksaanzoek is beste idee ooit
RTL

Domien Verschuuren kan nog niet echt geloven dat hij straks met zijn jeugdliefde Caroline in het huwelijksbootje stapt. "Ik vind het heel spannend en heel bizar ook dat het gaat gebeuren", zo vertelde de 3FM-dj maandagochtend voor het eerst over zijn huwelijksaanzoek.

Domien ging tijdens zijn vakantie in Italië op zijn knieën voor zijn vriendin. Het was volgens hem een 'beautiful night'. "Een strakke sterrenhemel. We keken naar boven en ik heb tegen haar gezegd: 'ik wil met jou de rest van mijn leven sterren kijken'", aldus de 29-jarige radioman. "En het was op de avond dat zij net een ijsje had gegeten. Het zat overal, het zat in haar haar, op haar slippers, het zat werkelijk overal, op haar jurk. En ik zei: 'ik wil de rest van mijn leven met jou ijs eten. Wil je met me trouwen?'"

Samen oud worden

De ochtendjock van 3FM hoopt dat hij en Caroline over tientallen jaren nog steeds gelukkig met elkaar over de boulevard struinen tijdens hun vakanties. "Je ziet vaak mensen van 60, 70 of diep in de 80 die nog samenzijn. Als je samen zo oud kan worden, dan is dit volgens mij het beste idee dat ik ooit heb gehad."

Meer Boulevard: