Big Brother

Eerste afvaller Big Brother verklaart exit: 'Was meteen mezelf'

·Aangepast:
© Jasper SuykEerste afvaller Big Brother verklaart exit: 'Was meteen mezelf'
RTL

Zaterdagavond was de eerste liveshow van het nieuwe seizoen van Big Brother en dat betekent dat de eerste kandidaat het huis moest verlaten.

Eerder deze week was te zien dat de nieuwe bewoners Nawel en Salar de eerste kandidaten van dit seizoen mochten nomineren. Zij kozen voor Kristof en Sercan. Aan de kijkers thuis de keuze: wie mag blijven? De meeste stemmen zijn uiteindelijk naar Kristof gegaan en dat betekent dat Sercan als eerste kandidaat het Big Brother-huis moest verlaten. Hij werd opgevangen door presentator Geraldine Kemper. ''Het was van korte duur'', gaf hij als eerste reactie. 

Later in de studio verklaarde Sercan zijn exit. ''Ik kwam met een missie om mij zo snel mogelijk open te stellen. In het leven hierbuiten heb ik daar wel issues mee dat ik mij moeilijk kan openstellen. Als ik iets wilde doen, is het meteen openstellen. En dat is misschien mijn valkuil geweest. Dat ik me te snel heb opengesteld. Dus ik was meteen mezelf''. Hij denkt dat hij daardoor geen muur meer had om achter te schuilen en dat hij wellicht te fel overkwam op het publiek thuis.

Kijk hieronder naar de hoogtepunten van Sercan. De hele aflevering van Big Brother kijk je terug bij Videoland.