Big Brother

Big Brother-afvaller blij na exit: 'Niet mijn mensen'

Door RTL··Aangepast:
Big Brother-afvaller blij na exit: 'Niet mijn mensen'
RTL

Na een week vol verrassingen was het gisteren weer tijd voor een liveshow van 'Big Brother'. In de Suprise Week werden drie mensen genomineerd: Amy, Leroy en Eveline. Een van hen moest het huis verlaten.

''Het was niet mijn bloedgroep''

Halverwege de liveshow werd een tussenstand bekend gemaakt. Degene die op dat moment de meeste stemmen had, was al zeker van een plekje in het 'Big Brother'-huis. Niemand minder dan Leroy mocht blijven. ''Ik was heel erg gespannen en ik vind het super'', vertelt de Brabantse kapper.

Eerste afvaller Big Brother verklaart exit: 'Was meteen mezelf'
Lees ook

Eerste afvaller Big Brother verklaart exit: 'Was meteen mezelf'

En dan gaat het nog tussen Amy en Eveline. De twee dames kwamen samen het huis in. Maar het avontuur stopte gisteren dan toch echt voor Amy. De blondine uit Gent is totaal niet teleurgesteld. Als Geraldine Kemper haar opvangt, zegt Amy: ''Ik ben blij, het is oké. Het was niet mijn bloedgroep. Het waren niet mijn mensen.'' 

Aangekomen in de studio heeft Amy toch wat tranen in d'r ogen staan. ''Dat is omdat ik blij ben dat ik naar huis mag'', vertelt ze aan presentatoren Peter van de Veire en Geraldine Kemper. Amy had al snel door dat de bewoners niet haar mensen waren en dat dat wederzijds was. ''Het was zo vals. Je kunt je dat niet voorstellen. (...) Het is een spel, hè? Iedereen zit daar met drie, vier of twintig gezichten.'' Met Salar had Amy het minst. Hoewel zijn uiterlijk haar best aanstond, zegt ze nu: ''Qua innerlijk heb ik me daar toch in vergist.''

'Big Brother' zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 5 en Videoland. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur op RTL 5. Wil je nou echt helemaal niks missen van de bewoners? Kijk dan 24/7 naar de livestream bij Videoland.