Funda-vondst

Van kapsalon tot kroeg, met dit huis hoef je de deur niet uit

·Aangepast:
© Funda | Vrieling MakelaarsVan kapsalon tot kroeg, met dit huis hoef je de deur niet uit
RTL

Vind je een kapper aan huis luxe? Dan is deze villa met kapsalon next level. Van een Hollywoodspiegel tot kappersstoel met wasunit: als je hier woont rol je elke dag uit je bed zo de salon in en kom je piekfijn voor de dag. 

© Funda | Vrieling Makelaars

De vrijdagmiddagborrel aan huis

Een kapsalon aan huis is al vrij uniek, maar in deze villa gaan ze nog een stapje verder. Een ruimte verder vind je namelijk ook… een kroeg! Met een volledig uitgeruste grote bar kan dit een ideale (wo)man cave zijn.

© Funda | Vrieling Makelaars
© Funda | Vrieling Makelaars

En het huis zelf?

Deze twee unieke ruimtes vielen ons direct op, maar er is meer... Want wat dacht je van een woonoppervlakte van 398 m²? De woning heeft 3 verdiepingen, 5 slaapkamers, een open keuken en een grote dubbele garage - om maar een paar dingen te noemen. Het bouwjaar van deze villa is in 1976, maar in 2022 is het volledig gerenoveerd. Daarmee behoudt het huis zijn ouderwetse charme, maar in een mooi modern jasje. 

© Funda | Vrieling Makelaars

Tijdens de renovatie is ook de tuin opnieuw aangelegd. Zo heeft het een groot terras aan de achterkant met veel privacy. 

© Funda | Vrieling Makelaars

Vraagprijs

Deze woning in Mijnsheerenland heeft een perceeloppervlakte van maar liefst 3.067m² en staat te koop voor een vraagprijs van €2.690.000 k.k. Raak jij nieuwsgierig naar de rest van dit huis of wil je meer van het interieur zien? Bekijk hier de advertentie. 

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier:
Lees meer over
Huizenprijzen