Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Binnenkijken bij... een flexibel interieur met te gekke upcycle DIY’s

Door Marjolein Sintenie··Aangepast:
© @happy_hildy_home - InstagramBinnenkijken bij... een flexibel interieur met te gekke upcycle DIY’s
RTL

Ooit gehoord van een ‘flexibel interieur’? Dat is namelijk precies hoe Hilde haar eigen woonstijl omschrijft. Ze verandert haar interieur continu en barst van de creatieve ideeën. In het kader van ‘Oktober Woonmaand’ zetten we deze maand elke week een mooi of bijzonder interieur uit Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven in de spotlights. Neem een kijkje binnen en laat je inspireren!

De twee-onder-een-kapwoning uit de jaren ‘70 waar Hilde sinds 2016 met haar man en viervoeter woont heeft van de buitenkant niet echt de uitstraling die ze eigenlijk hadden gewild, maar wat de binnenkant betreft maakt ze dat dubbel en dwars goed. 

Flexibel 2.0

Haar interieur is op meerdere vlakken flexibel te noemen. Zo verandert ze de inrichting niet alleen regelmatig, maar zijn bepaalde meubels ook zo gekozen of gemaakt dat ze ook in gebruik heel flexibel zijn. Zo kozen ze voor een mooie elementenbank waarvan ze de opstelling geregeld aanpassen op hun voorkeur én hebben ze een geweldig strakke én praktische tv-kast ontworpen en op maat laten maken. De tv is op die manier netjes weggewerkt én ook nog eens aan te passen qua kijkrichting. 

Upcyclen en DIY-en

Ook is Hilde gek op het upcyclen van meubels en accessoires. Hierbij knapt ze niet alleen items op, maar geeft ze ze ook een compleet nieuwe functie. Zo toverde ze lampenkapjes om tot kandelaren en creëerde ze een unieke vaas door een schaaltje, asbak en een vaas op elkaar te stapelen. Ook maakte ze een te gek kunstwerk van vilten tegels in hexagonvorm. 

Meer van Hilde’s interieur en unieke DIY’s zien? Bekijk haar Instagramprofiel

Fotocredits 

Headerfoto: @happy_hildy_home

Dit is een artikel van
Lees meer over
Eigen Huis & Tuin Lekker LevenInterieurinrichting