Boulevard

Victoria Koblenko maakt zich zorgen om gebeten zoontje

·Aangepast:
Victoria Koblenko maakt zich zorgen om gebeten zoontje
RTL

Victoria Koblenko zit met de handen in het haar. Haar zoontje Kiy is gebeten op het kinderdagverblijf en de voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice weet niet wat ze hiermee aanmoet.

Victoria Koblenko plaatste een noodkreet op Instagram in de hoop advies te krijgen van ouders die hetzelfde hebben meegemaakt met hun kleine spruit. "Je kind is gebeten op de crèche. Ouders met ervaring, wat te doen?"

"Ik hoor verschillende geluiden. Bijten is op die leeftijd niet agressief, dus even laten gaan. Maar de gemoederen binnen onze familie lopen wel hoog op", vervolgt Vic haar verhaal op Instagram.

Het liefje van Evgeniy Levchenko krijgt heel wat goedbedoelde adviezen. De meeste moeders geven aan dat Vic het maar gewoon moet laten gaan, aangezien kinderen niet bijten vanuit agressie en spelenderwijs geleerd kan worden dat bijten echt not done is.

Toch blijft het hele incident Vic niet lekker zitten. In een reactie laat ze weten dat ze het lastig vindt dat de kleuterleidsters niet willen vertellen door wie haar zoontje gebeten is. 

Een van haar volgers probeert Vic gerust te stellen. "Vertrouw er maar gewoon op dat de leidsters er op de juiste manier mee om zijn gegaan. Maar ik kan begrijpen dat hier een moederhart gaat spreken. Je wilt niet dat iemand je kind pijn doet.”