GEZAMENLIJK STATEMENT

Diddy schikt met Cassie na beschuldiging van verkrachting

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDiddy schikt met Cassie na beschuldiging van verkrachting
RTL

Rapper Sean 'Diddy' Combs (54) en Cassie (37) hebben een dag nadat de zangeres hem beschuldigde van verkrachting en mishandeling een schikking getroffen. De voorwaarden van de schikking zijn niet bekendgemaakt.

In een gezamenlijk statement verklaart Cassie dat er afspraken zijn gemaakt die ze 'tot op zekere hoogte zelf in de hand' heeft. Diddy, voorheen ook bekend onder de artiestennaam Puff Daddy, voegt daaraan toe dat hij Cassie en haar familie 'het beste' wenst.

Cassie klaagt ex Diddy aan voor verkrachting en mishandeling
Lees ook

Cassie klaagt ex Diddy aan voor verkrachting en mishandeling

Cassie diende donderdag een aanklacht tegen haar ex in. Hierin beschuldigde ze hem onder meer van stelselmatige mishandeling en verkrachting. Ook zou Diddy haar hebben gedwongen om seksuele handelingen te verrichten met anderen, terwijl hij de sessies filmde. De twee hadden ruim tien jaar een knipperlichtrelatie. Ook stond Cassie lange tijd onder contract bij het label van Diddy.

De rapper ontkende alle beschuldigingen en noemde deze eerder 'beledigend en bizar'. Zijn advocaat stelde dat Cassie tientallen miljoenen dollars eiste en een boek zou schrijven over hun relatie als zij het geld niet zou krijgen. Volgens het juridische team van Cassie had Diddy zijn ex 'een bedrag van acht cijfers' aangeboden om te voorkomen dat zij naar buiten zou treden met haar verhaal.

Lees meer over
DiddySean 'Diddy' Combs