Boulevard

Diddy ontkent beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag

Door ANP··Aangepast:
Diddy ontkent beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag
RTL

Rapper Diddy ontkent de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag die richting hem zijn gedaan. Zijn voormalige producer Lil Rod klaagt de artiest aan voor onder meer seksueel grensoverschrijdend gedrag en eist 30 miljoen dollar schadevergoeding.

"Lil Rod is niets meer dan een leugenaar die een rechtszaak van 30 miljoen dollar heeft aangespannen, schaamteloos op zoek naar een salaris dat hij niet verdient", aldus de advocaat van Diddy. "Zijn roekeloze geschreeuw over gebeurtenissen die pure fictie zijn en gewoon niet hebben plaatsgevonden, is niets meer dan een doorzichtige poging om de krantenkoppen te halen. We hebben overweldigend, onbetwistbaar bewijs dat zijn beweringen complete leugens zijn."

In de documenten die Lil Rod bij een federale rechtbank in New York heeft ingediend, staat dat de "krachtige en veeleisende" Diddy zijn producer onder meer zou hebben gedwongen om seks te hebben met prostituees. Ook zou Diddy voortdurend zijn geslachtsdeel aan Jones hebben laten zien. Ook zou Combs hebben geprobeerd hem "ertoe te brengen een homoseksuele relatie te accepteren".

Eerder deze maand ontkende Combs in de rechtbank nog een groepsverkrachting waarvoor hij vorig jaar werd aangeklaagd. Hij stelt er niets mee te maken te hebben en dat mensen hem alleen maar aanklagen "om mijn reputatie en prestaties kapot te maken".