ALL YOU NEED IS LANGLAUF

Winter Vol Liefde seizoen 2: kandidaat Adrienne stelt zich voor

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWinter Vol Liefde seizoen 2: kandidaat Adrienne stelt zich voor
RTL

Fans van 'B&B Vol Liefde' komen ook deze winter aan hun trekken met 'Winter Vol Liefde'. Op 18 december gaat het eerste seizoen van start, maar de makers zijn nu al op zoek naar kandidaten voor seizoen 2. De singles zijn al bekend en vandaag stelt Adrienne zich voor.

Adrienne (50) is een ondernemende, humoristische en daadkrachtige vrouw en moeder van twee kinderen van 14 en 19 jaar oud. Ze is eigenaar van een sprookjesachtig hotel met 83 kamers in Zwitserland. Tot vijf jaar geleden runde ze dit samen met haar man. Toen sloeg het noodlot toe en kwam haar man te overlijden. Sindsdien runt ze het alleen, maar ze heeft wel een fantastisch team dat haar bijstaat.

Tweede seizoen Winter Vol Liefde al in de maak
Lees ook

Tweede seizoen Winter Vol Liefde al in de maak

Adrienne staat weer open voor een nieuwe relatie en ziet dit programma als de uitgelezen kans om een Nederlandse liefde te vinden. Adrienne leest graag een boek en maakt zo nu en dan een winterse langlauftocht in de buurt om te genieten van de prachtige natuur. Hopelijk treft ze een man die net als zij brede interesses heeft en die bijvoorbeeld qua muziek zowel van smartlappen als van opera houdt. Haar voorkeur gaat uit naar een nuchtere man, die niet te veel waarde hecht aan status. Adrienne heeft onafhankelijkheid, stabiliteit en vooral heel veel liefde te bieden aan een toekomstige partner.

Lijkt het jou leuk om aankomende winter Adrienne te leren kennen op deze prachtige locatie in de besneeuwde bergen? Reageer dan hier!

Winter Vol Liefde gaat vanaf 18 december van start bij RTL 4.

Eerder stelden we Mike aan je voor.

Lees meer over
Winter Vol Liefde