ONBEKEND MAAKT NIET ONBEMIND

Monica Geuze zoekt de nieuwe Bachelor: aanmelden kan hier

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandMonica Geuze zoekt de nieuwe Bachelor: aanmelden kan hier
RTL

Heb jij tot nu toe maar weinig geluk in de liefde? En lijken al je versierpogingen op niets uit te lopen? Dan heb je geluk: je krijgt nu namelijk de kans om mee te doen aan het nieuwe seizoen van 'De Bachelor'.

Videoland gooit de boel flink om: in het nieuwe seizoen van 'De Bachelor' is namelijk geen BN’er te zien, maar een onbekende man. Monica Geuze, die de presentatie op zich neemt, is op zoek naar een leuke, charismatische Bachelor die klaar is voor een nieuwe liefde in zijn leven. Lijkt dit jou wel wat? Dan kun je je aanmelden via deze link.

Mannen kunnen zich vanaf nu aanmelden. Het seizoen zal komend voorjaar te zien zijn. In de afgelopen twee reeksen van De Bachelor stonden BN'ers Tony Junior en Thomas van der Vlugt centraal. Jaren geleden waren er al eens seizoenen te zien met onbekende heren.

 

Monica Geuze hint op deelname De Bachelorette
Lees ook

Monica Geuze hint op deelname De Bachelorette

In de datingshow, gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse serie, leert een vrijgezel een groep potentiële liefdespartners kennen. Wekelijks is er een zogenoemde rozenceremonie waarin de mensen die mogen blijven een roos krijgen. Uiteindelijk blijft er een persoon over die de allerlaatste roos overhandigd krijgt.

Eerder op de dag leek de streamingdienst te hinten dat Monica Geuze zou gaan meedoen aan De Bachelorette, de vrouwelijke variant van het programma. In een video zei de presentatrice 'de ideale man' te zoeken, maar dat blijkt nu de ideale deelnemer te zijn voor de serie. 

Lees meer over
Monica GeuzeDe Bachelor