DE BEELDEN LIE-GEN ER NIET OM

'Bachelor-ster Fabrizio en Lie uit Ex On The Beach zijn aan het daten'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @fabrizio_tzinaridis en ANP'Bachelor-ster Fabrizio en Lie uit Ex On The Beach zijn aan het daten'
RTL

Er gaat al een tijdje het gerucht dat realitysterren Fabrizio Tzinaridis (30) en Lie Meurs met elkaar aan het daten zijn. Nu lijken de twee tortelduifjes zelf ook hints te droppen bij hun volgers op Instagram.

"Date met een paardenmeisje, zeiden ze… Het wordt leuk, zeiden ze"

De juicekanalen roepen het al een tijdje, maar het lijkt er nu echt op dat de twee realitysterren aan het daten zijn. Fabrizio, bekend van Temptation Island en De Bachelor, deelt op Instagram een video waarin hij aan het paardrijden is met zijn nieuwe liefje. 'Date met een paardenmeisje, zeiden ze... Het wordt leuk, zeiden ze', grapt Fabrizio bij de beelden die verraden dat hij geen ster is in paardrijden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'
Lees ook

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

Wat interessant is, is dat we op de achtergrond van deze video een vrouw zien verschijnen. Namelijk Lie, bekend van Ex On The BeachL Double Dutch en Temptation Island. Op Lies Instagram Story deelt de realityster ook een video van het paardrijden. Op deze beelden zien we Fabrizio echter niet in beeld komen. 

Instagram Story Lie Meurs © Instagram @liemeurs
Instagram Story Lie Meurs
Instagram Stories Lie Meurs© Instagram @liemeurs
Instagram Stories Lie Meurs

Een plus een is twee? Ondanks deze duidelijke hints, hebben de twee nog niet officieel bevestigd dat ze met elkaar aan het daten zijn. 

Krijg je geen genoeg van realitynieuws? In Realitea bespreekt Fawry het laatste showbizznieuws met realitysterren. Onder wie Love Island-winnaars Kimmy en Kengi: 

Lees meer over
FabrizioDe BachelorEx on the Beach