WAT MAFS

Wendy uit MAFS: Match or Mistake geeft teken van leven na exit: 'Huwelijk wél kans gegeven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandWendy uit MAFS: Match or Mistake geeft teken van leven na exit: 'Huwelijk wél kans gegeven'
RTL

Wendy uit 'Married at first Sight: Match or Mistake' laat van zich horen nadat ze het programma heeft verlaten. Ze wil aan de kijkers meegeven dat ze wel degelijk het huwelijk een kans heeft gegeven. Wendy is dankbaar voor de mooie momenten, zegt ze.

"Dat is niet altijd even mooi om te zien, maar wel heel oprecht"

Wendy en Jeroen trouwen in het programma, maar al snel blijkt dat Wendy het niet zmet hem ziet zitten. De twee geven in de aflevering van dinsdag allebei aan dat ze een punt willen zetten achter hun huwelijk. 'Het avontuur is over!' begint Wendy haar Instagram-post. 'Ik wil iedereen bedanken voor alle reacties, de mooie, lieve, degene met vragen maar ook de negatieve. Bedankt dat jullie zo hebben meegeleefd met mijn avontuur en het programma.' 

Schoonmoeder Mike in MAFS: 'Toen ik jullie zag dacht ik: niks voor Elanor'
Lees ook

Schoonmoeder Mike in MAFS: 'Toen ik jullie zag dacht ik: niks voor Elanor'

Wendy krijgt ook vervelende reacties en dat begrijpt ze. 'Wat jullie zien is een vrouw die tot het uiterste gedreven is, iemand waarbij de irritaties zo hoog op waren gelopen door gebeurtenissen die niet alleen in beeld, maar ook buiten beeld gebeurd zijn, iemand zonder masker en iemand die zich onwijs kwetsbaar op durft te stellen, zowel met als zonder camera’s. Jullie zien een pure Wendy, en nee dat is niet altijd even mooi om te zien, maar wel heel oprecht', pent ze.

De realityster wil benadrukken dat ze positief het avontuur is ingegaan. 'Anders dan er door sommigen vermoed wordt, heb ik het huwelijk in het begin wel degelijk een kans gegeven en ben ik het volledig aangegaan. Helaas werd al vrij snel duidelijk dat dit voor mij geen match zou worden: niet gebaseerd op uiterlijk, maar puur op wat ik te zien kreeg qua innerlijk.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de uitzendingen is niet alles wat er is gebeurd te zien geweest. 'Hiermee ontbreekt er soms een stukje context waar mijn reacties en gezichtsuitdrukkingen vandaan kunnen komen.' In de video hieronder zie je dat Wendy en Jeroen niet op een lijn zitten en dat het huwelijk gedoemd is te mislukken. 

Hoe het met de andere stellen gaat, zie je in Married at first Sight: Match or Mistake bij Videoland. 

Lees meer over
Married at First Sight