TOXIC

Justin Timberlake sprak met Dan Karaty over relatieproblemen met Britney Spears

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJustin Timberlake sprak met Dan Karaty over relatieproblemen met Britney Spears
RTL

Dan Karaty (47) zou met Justin Timberlake (42) hebben gesproken over de relatieproblemen die de Amerikaanse zanger had met zijn toenmalige vriendin Britney Spears (41). Dat vertelde Dan donderdagavond in 'Humberto', waar hij met Humberto Tan (58) sprak over Britneys memoires 'The Woman In Me'.

"Hij was bezorgd over haar drugsgebruik, maar ook of zij vreemdging"

In het boek zegt Britney eenmalig met haar toenmalige choreograaf Wade Robson te hebben gezoend. Dan, die veelvuldig met de Amerikaanse zangeres samenwerkte ten tijde van haar relatie met Justin, zegt tegenover Humberto dat dit niet klopt. De danser en choreograaf woonde destijds bij Wade en zou regelmatig auto's zien verschijnen die Wade ophaalden en naar Britney brachten.

Kandidaat Holland's Got Talent zingt liefdeslied voor Dan Karaty
Lees ook

Kandidaat Holland's Got Talent zingt liefdeslied voor Dan Karaty

Dan zou het hier ooit met Justin over hebben gehad, toen de choreograaf in zijn huis was. Dan herinnert zich nog de dag dat Justin 'brak' tegenover hem, huilde en 'vertelde wat gaande was in zijn relatie met Britney'. "Hij was bezorgd over haar drugsgebruik, maar ook of zij vreemdging met hem." Dan wist dat sprake was van een affaire. "Maar ik zei toen niets tegen hem."

Justin en Britney waren tussen 1999 en 2002 bij elkaar.

Lees meer over
Dan KaratyBritney SpearsJustin TimberlakeHumberto TanHumberto