KIJKEN ZONDER KOPEN

Allereerste stel uit Kopen zonder Kijken laat zien hoe huis is veranderd na opnames

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAllereerste stel uit Kopen zonder Kijken laat zien hoe huis is veranderd na opnames
RTL

Jeffrey en Larissa zijn de allereerste deelnemers van het eerste seizoen van 'Kopen zonder Kijken'. Het stel blikt nu, vier jaar later, met Roos Reedijk (48) terug op die ervaring in 'Kopen zonder Kijken: Jaren Later'.

"We wisten niks"

"Helemaal blanco waren we. We wisten niks", vertelt Larissa. "We hebben zoveel mazzel gehad dat het zo'n leuk programma is geworden." De omgeving van het stel is in die tijd niet eensgezind over hun deelname. "Je merkte het ook heel erg aan die reacties van familieden en vrienden, die waren heel wisselend. 'Ben je helemaal gek geworden?' Anderen waren heel enthousiast", geeft Jeffrey aan. "Het was wel echt zenuwslopend."

Kopen Zonder Kijken-stel geeft update over pleegkinderen
Lees ook

Kopen Zonder Kijken-stel geeft update over pleegkinderen

Het stel heeft tijdens hun deelname al een kindje. Maar presentator Martijn Krabbé voelt tijdens de onthulling van het huis aan dat ze er niet voor lange tijd maar met z'n drietjes zullen wonen. "Martijn die zei: 'Laris, mag jij ook champagne? Nee, jij mag zeker geen champagne?' (...) Ik dacht: ik mag wel champagne. Toen nam ik een slok en dacht ik: of toch niet?" Martijn herkent de zwangerschapsglow van Larissa en die avond doet ze een zwangerschapstest. Het resultaat: ze is in verwachting van een dochtertje. 

Doordat er een kindje bij is gekomen, is het oudste kind van het stel verhuisd naar zolder waar ze een kinderkamer hebben gecreëerd. Het dochtertje slaapt nu in zijn oude kamer. Wil je weten hoe hun huis er vier jaar later uitziet? Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Roos ReedijkKopen Zonder Kijken