IMPACTVOL

Kopen Zonder Kijken-stel geeft update over pleegkinderen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLKopen Zonder Kijken-stel geeft update over pleegkinderen
RTL

Kim en Paul kregen landelijke bekendheid door hun deelname aan 'Kopen Zonder Kijken'. Ze hebben drie pleegkinderen met wie ze graag in een groter huis willen wonen. In 'Humberto' geven ze een update over hoe het nu met ze gaat.

"De meiden hebben het heel erg naar hun zin"

Het nieuwe huis, dat ze door het programma hebben kunnen kopen, zorgt voor een gelukkiger leven voor de drie pleegkinderen van Kim en Paul. "Het is superfijn en mooi om te zien hoe zij zich daar hebben ontpopt. Hoe ze de hele buurt op de kop zetten met alle andere buurtkinderen. Dat ze met z'n allen genieten van wat er in de straat te doen is", vertelt Kim.

Alex van Kopen zonder Kijken over pleegouder zijn: 'Het is niet altijd makkelijk'
Lees ook

Alex van Kopen zonder Kijken over pleegouder zijn: 'Het is niet altijd makkelijk'

Het stel is zelf ook gelukkiger geworden van hun nieuwe huis. "Het brengt onszelf ook heel veel. Door de meiden hebben we contact met de buren. Dat gaat allemaal heel gezellig. Dus de meiden hebben het heel erg naar hun zin. Die genieten volop."

Er zijn na de aflevering van Kopen Zonder Kijken veel informatiepakketten aangevraagd bij Pleegzorg Nederland. Ook nadat het stel aanschuift in Jinek worden er veel meer informatiepakketten aangevraagd dan normaal. Daarom is de aflevering met Kim en Paul nu genomineerd voor de Televizier-Ring Impact. "Dit hadden we nooit verwacht", zegt Kim. 

Niet alleen Kim en Paul, maar ook de makelaar van het programma, Alex van Keulen, is pleegouder. "We hoeven die prijs eigenlijk niet meer te winnen, want de extra aandacht die gegenereerd is, is gewoon fantastisch." 

Lees meer over
Alex van KeulenKopen Zonder KijkenHumbertoGouden Televizier-Ring