SWEET GOODB&BYES

Bram van B&B Vol Liefde zwaait Esra uit: 'Ik ga je heel erg missen' 

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Bram van B&B Vol Liefde zwaait Esra uit: 'Ik ga je heel erg missen' 
RTL

Je kunt wel stellen dat 'B&B Vol Liefde' dé zomerhit van 2023 was. Ook nu nog kunnen we geen genoeg krijgen van de updates die de B&B-eigenaren op hun socials delen. Ruim een maand geleden vertrok Esra voor onbepaalde tijd naar Bram in Zweden. Nu moeten ze elkaar dan toch missen, want Esra gaat terug naar Nederland. Dat vertelt Bram in zijn nieuwste vlog.

"Nou moet ik in een keer heel veel dingen weer zelf gaan doen"

Het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde was een groot succes met een nominatie voor een Gouden Televizier Ring en verschillende koppels die hun liefde vonden. Oorspronkelijk reisde Esra naar Spanje om te kijken of er een match was met B&B-eigenaar Joy, maar al snel ontdekte ze dat haar echte liefde in een ander land woonde. Na de reünie-aflevering lieten Bram en Esra weten dat de vonk bij hen was overgeslagen. Kort daarna pakte ze haar spullen om voor onbepaalde tijd bij Bram in Zweden te verblijven. Nu moeten ze elkaar toch eventjes gaan missen. 

"Zo, er staat hier een gepakte tas. Van alles erop en eraan, want Esra gaat weg", begint Bram in zijn vlog. Gelukkig is het voor korte duur, want Esra komt over twee weken alweer terug. "Ik ga voor familiedingen eventjes op en neer", legt ze uit. "Nou moet ik in een keer heel veel dingen weer zelf gaan doen", grapt Bram.

B&B Vol Liefde-koppeltje Bram en Esra geven update na eerste week samen op de boerderij
Lees ook

B&B Vol Liefde-koppeltje Bram en Esra geven update na eerste week samen op de boerderij

Maar hoe kort ook, Bram lijkt het 'best wel lastig' te vinden dat ze even weg is. "Het gaat best wel goed tussen ons. Ik ga haar nou wegbrengen naar het station maar ik ga haar wel een beetje missen", geeft hij toe. Eenmaal aangekomen op het station lijken de twee niet van elkaar af te kunnen blijven. Hoewel het een korte vlog is, belooft Bram dat er deze week nog een reguliere vlog komt. 

Lees meer over
B&B Vol liefde