HEFTIG

Sabine uit eerste seizoen KZK opgevangen door buren na overlijden Ferry: 'Heel zware tijd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLSabine uit eerste seizoen KZK opgevangen door buren na overlijden Ferry: 'Heel zware tijd'
RTL

Sabine en Ferry doen vier jaar geleden mee aan het eerste seizoen 'Kopen zonder Kijken'. Ze willen kleiner en goedkoper wonen, zodat ze kunnen genieten van wat ze het liefste doen: reizen. Maar helaas loopt het allemaal anders. Ferry's laatste reis is de verhuizing, want hij wordt ernstig ziek en overlijdt acht maanden geleden.

"Al met al heeft hij hier anderhalf jaar gewoond zonder zorgen"

"Heel, heel zware tijd achter de rug", vertelt Sabine in de online serie 'Kopen zonder Kijken: Jaren Later'. "Ferry is nu acht maanden geleden overleden. Hij was ziek. Al met al heeft hij hier anderhalf jaar gewoond zonder zorgen."

Allereerste stel uit Kopen zonder Kijken laat zien hoe huis is veranderd na opnames
Lees ook

Allereerste stel uit Kopen zonder Kijken laat zien hoe huis is veranderd na opnames

Ferry heeft wel zijn stempel op het huis gedrukt. "We hebben het eerste jaar de badkamer helemaal aangepakt. Dat heeft hij zelf met een kennis gedaan", vertelt Sabine. "Die is heel mooi geworden." Daarna pakt Ferry de hele tuin aan. "Die is ook helemaal veranderd." 

Sabine moet wel wennen aan het dorp waar ze vier jaar geleden terechtkomt. "Aan Boskoop heb ik wel even moeten wennen, omdat ik uit de grote stad kwam. Maar ik heb echt de charme leren kennen. Ik heb de mensen in de straat leren kennen, die hebben mij ook enorm geholpen. En nu nog." De buren staan voor Sabine klaar tijdens de ziekte van Ferry en na zijn overlijden. "Het heeft even geduurd, maar ik voel me wel thuis." 

Lees meer over
Roos ReedijkKopen Zonder Kijken