OFFICIEEL INGETROKKEN

Cassie laat MeToo-aanklacht tegen Diddy vallen na schikking

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Cassie laat MeToo-aanklacht tegen Diddy vallen na schikking
RTL

Zangeres Cassie (37) heeft de aanklacht die zij had ingediend tegen haar ex, rapper Sean Combs (54), ingetrokken. Cassie diende die bijna een week geleden in tegen de artiest vanwege mishandeling en verkrachting, maar de twee kwamen tot een schikking. Daarom is de aanklacht nu officieel ingetrokken, meldt 'TMZ'.

De voorwaarden van de schikking zijn niet bekendgemaakt. In een gezamenlijk statement verklaart Cassie dat er afspraken zijn gemaakt die ze 'tot op zekere hoogte zelf in de hand' heeft. Diddy, wiens echte naam Sean Combs is, voegt toe dat hij Cassie en haar familie 'het beste' wenst.

Diddy schikt met Cassie na beschuldiging van verkrachting
Lees ook

Diddy schikt met Cassie na beschuldiging van verkrachting

Cassie diende donderdag een aanklacht tegen haar ex in. Hierin beschuldigde ze hem onder meer van stelselmatige mishandeling en verkrachting. Ook zou Diddy haar hebben gedwongen om seksuele handelingen te verrichten met anderen, terwijl hij de sessies filmde. De twee hadden ruim tien jaar een knipperlichtrelatie. Ook stond Cassie lange tijd onder contract bij het label van Diddy, Bad Boy Records. De rapper ontkende alle beschuldigingen.

Lees meer over
DiddySean 'Diddy' Combs