EEN HUIS VOLLER

Familie Blom uit Een Huis Vol sluit negende kind niet uit: 'Wie weet'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Stijn Ghijsen/KRO-NCRVFamilie Blom uit Een Huis Vol sluit negende kind niet uit: 'Wie weet'
RTL

Met maar liefst acht kinderen in uiteenlopende leeftijdscategorieën hebben vader en moeder Blom niet alleen een huis, maar ook hun handen vol. Er is zelden rust in huis, maar toch genieten de ouders uit 'Een Huis Vol' met volle teugen van de drukte. Dat vertellen ze in een interview met KRO-NCRV. Ze genieten erg zelfs zó van dat ze de komst van een negende kindje niet uitsluiten.

"Er gebeurt altijd wat en ik hou daar wel van"

Moeder Gerdien geeft toe dat ze eigenlijk non-stop met hun kinderen bezig zijn en dat heeft met name te maken met hun uiteenlopende leeftijden. De jongste is nog een baby, de oudste al een tiener. '"s Ochtends vragen de kleintjes meer aandacht en ’s avonds zijn het juist de tieners. De dynamiek is verschillend. Soms plagen ze elkaar en de andere keer zijn ze juist heel zorgzaam."

Nieuwe Een Huis Vol-familie Blom krijgt leuke reacties: 'Het is een feestje'
Lees ook

Nieuwe Een Huis Vol-familie Blom krijgt leuke reacties: 'Het is een feestje'

Die afwisseling is volgens haar ook wat het zo leuk maakt. "Het is heel bruisend en dynamisch. Er gebeurt altijd wat en ik hou daar wel van." Vader Maarten is het daarmee eens. "Het loopt nooit zoals je denkt, maar er is in ons gezin vooral veel humor en gezelligheid."

Op de vraag of hun gezin nu echt compleet is, reageren de twee weifelend. Ze staan best open voor een negende kind, maar lopen tegen praktische problemen aan. Zoals hun leeftijd en de grootte van hun auto. "Wie weet… de kans is heel klein, maar dat hebben we wel eens eerder gezegd", besluit Gerdien. 

Lees meer over
Een Huis Vol