VOL TROTS

Mijlpaal voor Priscilla Wildeman van Een Huis Vol: 'Heb het geflikt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stijn Ghijsen/KRO-NCRVMijlpaal voor Priscilla Wildeman van Een Huis Vol: 'Heb het geflikt'
RTL

Priscilla Wildeman van 'Een Huis Vol' deelt goed nieuws: ze heeft met succes haar opleiding afgerond om een hondentrimsalon te beginnen. Dat deelt de moeder van zeven kinderen op Instagram met haar volgers.

"Yes!!!! Ik ben toch wel trots op mezelf"

Trots deelt ze een foto van haar certificaat op Instagram. 'Yes!!!! Ik ben toch wel trots op mezelf, heb het geflikt!!!' schrijft ze onder een foto van het getuigschrift. Ondanks haar drukke bestaan, een vol huis kinderen en financiële uitdagingen, heeft ze een gemiddeld cijfer van een 8,6 behaald.

Niet zo lang geleden stond Priscilla op het punt om op te geven, erkent ze. Vorige week schreef ze: 'Zag het niet meer zitten maanden geleden maar toch doorgepakt en vandaag de laatste opdracht ingeleverd.' En nu kan ze dus de champagne opentrekken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Moeder Een Huis Vol-familie bang voor reacties op samengesteld gezin
Lees ook

Moeder Een Huis Vol-familie bang voor reacties op samengesteld gezin

De felicitaties blijven binnenkomen na Priscilla's succesvolle afronding. Zo reageert de familie Kraan uit het programma onder haar eerdere post: 'Wauw wat ontzettend goed!!! Daar mag je zeker weten trots op zijn!'. Ook de familie Jelies laat van zich horen: 'Gefeliciteerd!' 

Vorige maand maakte Iven van de familie Cudogham bekend samen met zijn dochtertje het themalied van de Kinderboekenweek in te zingen. Samen zingen ze een stukje voor RTL Boulevard en onthullen ze hun plannen voor het komende seizoen van Een Huis Vol.

Lees meer over
Een Huis Vol