EEN HUIS VOL ZENUWEN

Moeder Een Huis Vol-familie bang voor reacties op samengesteld gezin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stijn Ghijsen/KRO-NCRVMoeder Een Huis Vol-familie bang voor reacties op samengesteld gezin
RTL

De familie Wildeman is één van de nieuwe gezinnen in 'Een Huis Vol'. De familie maakt deze zomer haar opwachting in de populaire serie. Al wijst Priscilla, de moeder van het gezin, eerder het aanbod af, zo vertelt ze in een interview met het 'AD'.

"Ik heb acht kinderen bij drie vaders"

Priscilla geeft toe dat ze in eerste instantie niet staat te trappelen om mee te doen. "Mijn eerste reactie was: 'Dat ga ik echt niet doen'. Dat heeft vooral met zelfvertrouwen te maken, ik was een beetje bang voor de reacties. Ik heb acht kinderen bij drie vaders, Junior overleed halverwege de zwangerschap door een verkeersongeluk, daar hebben mensen een mening over."

Familie Wildeman licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen Een Huis Vol
Lees ook

Familie Wildeman licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen Een Huis Vol

Haar kinderen en haar man Lukas zijn zo enthousiast over het televisieavontuur, dat ze toch overstag gaat. "Iedereen heeft wel wat te zeiken, ik laat mensen maar gewoon lullen", meent Lukas. "Toen ik Priscilla leerde kennen, had ze vijf kinderen. Dat vond ik geen enkel probleem, maar mensen in mijn omgeving vroegen zich af waar ik aan begon. 'Dat houdt geen stand', werd vaak gezegd. En kijk eens: we zijn elf jaar en twee kinderen verder. Dan hebben we toch iets goeds gedaan."

Een Huis Vol gaat op maandag 28 augustus om 19.00 uur van start op NPO 1. 

Lees meer over
Een Huis Vol