B&BACK FOR MORE

Hierin verschilt Winter Vol Liefde van grote tv-zus B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Hierin verschilt Winter Vol Liefde van grote tv-zus B&B Vol Liefde
RTL

Het is bijna zover: op 18 december start het kakelverse datingprogramma 'Winter Vol Liefde'. Of kakelvers... het is natuurlijk een variant op de grote televisiezus 'B&B Vol Liefde'. Maar met een paar kleine aanpassingen moet het de tv-hit worden in deze koude periode.

Na het enorme succes van B&B Vol Liefde kan een winterse variant natuurlijk niet uitblijven. De serie is dit jaar genomineerd geweest voor een Gouden TelevizierRing en de hele zomer hebben Bram, Debbie, Joy, Leendert, Marian, Martijn, Petri en Walter gezorgd voor een heerlijke televisieavond. Nu moet Winter Vol Liefde dat succes voortzetten.

Voorstelrondje: dit zijn alle kandidaten van Winter Vol Liefde
Lees ook

Voorstelrondje: dit zijn alle kandidaten van Winter Vol Liefde

Het is nu de beurt aan andere deelnemers om de kijkers thuis te vermaken. Binnenkort zien we Benjamin, Guido, Edith, Marco en Saul in Winter Vol Liefde. En dat is meteen een van de verschillen. Er zijn 'maar' vijf deelnemers die we volgen tijdens hun zoektocht naar de ware liefde.

Een ander verschil zit hem in de locaties. Waar B&B Vol Liefde veelal opgenomen is op zonnige, snoeihete plekken (herinneren we ons de zweetdruppels van Martijn in Thailand nog?), zijn landen vol sneeuw juist het decor van Winter Vol Liefde. En dat zorgt voor prachtige beelden.

Niet iedere deelnemer van Winter Vol Liefde heeft een B&B of chambres d'hôtes. Zo werkt Benjamin in een horecagelegenheid in Zwitserland en runt Guido een wilderniskamp in Zweden. Saul in Zwitserland heeft een makelaarskantoor, Edith verhuurt appartementen in Tirol en verkoopt glamping-chalets en Marco heeft een boetiekhotel in Noorwegen. 

Een vervelender verschil: Winter Vol Liefde is maar vier dagen in de week te zien. Namelijk van maandag tot en met donderdag. En het programma is ook nog eens een stuk korter op de buis, namelijk 'maar' vier weken. Veel te kort, als je het ons vraagt. 

Wat wel hetzelfde blijft: een heerlijk feelgoodavondje op de bank vol ongemakkelijke, romantische, grappige en mooie momenten. Winter Vol Liefde zie je vanaf 18 december van maandag tot en met donderdag bij RTL 4. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Lees meer over
Winter Vol LiefdeB&B Vol liefde