IK & SIMON

Nick Schilder: 'Natuurlijk mis ik Nick & Simon af en toe wel'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Nick Schilder: 'Natuurlijk mis ik Nick & Simon af en toe wel'
RTL

Net als de fans is ook Nick Schilder (40) zangduo Nick & Simon nog lang niet vergeten. In 'Margriet' vertelt Nick dat hij zijn muzikale partner Simon Keizer (39) nog steeds af en toe mist.

"Als ik dan zo'n nummer hoor, krijg ik toch nog even een lach op mijn gezicht"

Anders dan voorgaande jaren gaat Nick dit jaar een rustige kerst tegemoet. "Met Nick & Simon hadden we een groot kerstrepertoire en stond december altijd wel volgepland met optredens en kerstconcerten, waar ik overigens veel plezier in had. Maar dit jaar is het family first." 

Hij gaat aankomende periode goed gebruiken om 'even terug te blikken' en zich te oriënteren op waar hij staat in zijn leven en carrière. "En waar ik naar toe wil. Er is heel wat veranderd, dus het is goed om even stil te staan." 

Dochter Simon Keizer draait alleen maar Nick & Simon thuis
Lees ook

Dochter Simon Keizer draait alleen maar Nick & Simon thuis

De grootste verandering is natuurlijk dat hij afscheid heeft moeten nemen van zijn muzikale partner Simon. Hij vertelt dat hij het zangduo nog steeds soms mist. "Natuurlijk mis ik Nick & Simon af en toe wel. Maar gelukkig komt onze muziek in de kerstperiode nog geregeld voorbij op Sky Radio."

Hij koestert alle herinneringen die hij met Simon heeft gemaakt. "Elke keer als ik dan zo'n nummer hoor, krijg ik toch nog even een lach op mijn gezicht. Want Nick & Simon mag er dan niet meer zijn, onze muziek blijft voortleven." 

Het legendarische duo is ondanks de muzikale breuk nog steeds niet helemaal van elkaar af. Zo komen ze elkaar nog weleens tegen op het podium. Onlangs stonden de heren samen op te treden bij The Streamers: 

Lees meer over
Nick SchilderNick & SimonSimon Keizer