DROOMVLUCHT

Benjamin op bijzondere date na afwijzing in Winter Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBenjamin op bijzondere date na afwijzing in Winter Vol Liefde
RTL

Benjamin is inmiddels in het gezelschap van twee mannen die om zijn hart strijden in het programma 'Winter Vol Liefde'. Waar Joshua er alles aan doet om in de buurt te zijn van zijn potentiële liefdespartner, is Nicky wat terughoudender.

"Ik weet natuurlijk niet hoelang ik hier blijf, maar ik denk best wel een tijdje"

Joshua is bezig met een date voorbereiden. Hij blijft geheimzinnig, maar zijn doel is helder. "Als ik iemand leuk vind, dan probeer ik wel alles eruit te halen wat erin zit om te krijgen wat ik wil", lacht hij hardop. "Dan ga ik leuke dingen regelen." Hij is in ieder geval zeker van zijn zaak. "Ik weet natuurlijk niet hoelang ik hier blijf, maar ik denk best wel een tijdje."

Er is nog een kaper op de kust, maar die wordt binnen de kortste keren uitgeschakeld door Benjamin. Hij gaat het gesprek met Nicky aan. Waar Joshua initiatief toont, doet Nicky dat minder. "Dat is wel wat ik bij jou mis", vertelt Benjamin aan hem. "De gesprekken die we tot nu toe hebben gehad, zijn nog niet echt dat ik denk: er is iets tussen ons. Ik heb het wel een soort van geprobeerd, dat ik je nu wat beter ken, maar voor mij is er geen klik." 

Hierin verschilt Winter Vol Liefde van grote tv-zus B&B Vol Liefde
Lees ook

Hierin verschilt Winter Vol Liefde van grote tv-zus B&B Vol Liefde

Nicky legt zich neer bij de beslissing. "Het is zoals het is", zegt hij tegen Benjamin. Even later vertelt hij op camera: "Ik wil die jongens ook niet in de weg lopen. Het voelt voor mij ook als een bevrijding voor hen. Ik gun ze alle geluk." Nicky is blij dat hij weer naar zijn trouwe viervoeter kan. "Ik wist niet dat die hond Sissi heet. Ik heb niet heel veel interesse getoond in z'n hond, denk ik. Maar hij is blij dat hij terug kan naar z'n hond", aldus Benjamin. 

Niks staat een romantische date van Joshua en Benjamin nog in de weg. Daar heeft Joshua z'n beste kloffie voor aangetrokken. "Ik vind Joshua erg verzorgd. Heel verzorgd. In alles. Hoe hij bezig is met z'n kleding, hoe hij bezig is met hoe z'n haar zit..." Benjamin is ervan overtuigd dat Joshua iets aan z'n tanden heeft laten doen. "Hij heeft een heel mooie stralende lach. Dat is wel het eerste wat mij grijpt. Maar z'n lichaamstaal, z'n houding, alles... is wel aantrekkelijk."

Zelf heeft Benjamin wél wat aan zijn gebit laten doen. Hij heeft namelijk een operatie gehad om zijn kaak naar voren te zetten. Eerlijk als hij is, laat hij aan Joshua foto's zien van hoe hij er eerder uit zag. "Hiervoor had jij je niet aangemeld", zegt hij tegen Joshua. "Nee, dat klopt", bekent hij. Wel vindt hij het fijn dat Benjamin zo open is over de ingreep.

Joshua heeft een vliegtuig geregeld voor een romantische vlucht over het Zwitserse landschap. "Ik ben er een beetje stil van", zegt Benjamin als hij het land van grote hoogte ziet. "Dat iemand dit als eerste date verzint..." Hij geniet volop van de vlucht. "Dit is niet normaal. Een droom die uitkomt. Ik kan niet beseffen dat iemand dit voor mij heeft georganiseerd. Dat is bizar." Joshua is blij met de reactie van Benjamin. "Hoe enthousiast hij was, dat heb ik zelden bij mensen gezien. Ik vind dat heel bijzonder, dat hij dat zo toont. Dat is een heerlijk gevoel." 

Wat Joshua nog meer in petto heeft voor Benjamin? Dat zie je in het vervolg van Winter Vol Liefde. Je ziet het datingprogramma elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4 en Videoland. 

Lees meer over
Winter Vol Liefde