WHAT HAPPENS IN VEGAS...

Bridget Maasland heeft spijt van Vegas-huwelijk: 'Was in gemeenschap van goederen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBridget Maasland heeft spijt van Vegas-huwelijk: 'Was in gemeenschap van goederen'
RTL

Bridget Maasland (49) stapt in een ver verleden in het huwelijksbootje in Las Vegas. En daar heeft ze nog steeds spijt van. Ze komt er namelijk bij de scheiding achter dat ze toen in gemeenschap van goederen is getrouwd.

"Het is ook gewoon allemaal rechtsgeldig"

Bridget Maasland krijgt in Aran on Tour een dilemma voorgeschoteld. "Ooit nog een keer trouwen of gezellig een latrelatie?" De keuze is heel makkelijk, ze kiest voor een latrelatie. Trouwen ziet de presentatrice niet zitten. "Dat heb ik natuurlijk één keer gedaan, dat was niet zo'n succes."

Bridget Maasland doet boekje open over bedrag dat ze voor Playboy-shoot kreeg
Lees ook

Bridget Maasland doet boekje open over bedrag dat ze voor Playboy-shoot kreeg

Wat is er gebeurd? "Ik ben een keer in Vegas getrouwd, maar toen bleek ik in één keer in gemeenschap van goederen getrouwd te zijn", blikt ze terug. "Daarna gingen we uit elkaar, dus dat was niet zo..." Bridget stapt in 2009 in het huwelijksbootje met haar ex Pepijn, de vader van Mees. "Het is ook gewoon allemaal rechtsgeldig."

Sowieso kiest Bridget liever voor een latrelatie. "Ik denk ook dat ik niet zo snel meer zou samenwonen, of zo." Ziet Bridget zichzelf dan nog met een nieuwe man aan haar zijde? "Er is wel plaats voor een nieuwe liefde."

Lees meer over
Bridget MaaslandAran on Tour