NIET TE BENJAMIN

Benjamin mist Joshua tijdens 'break' in Winter Vol Liefde: 'Doet iets met me'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBenjamin mist Joshua tijdens 'break' in Winter Vol Liefde: 'Doet iets met me'
RTL

Het wordt steeds duidelijker dat Benjamin niet weet wat hij wil in 'Winter Vol Liefde'. Hij heeft Joshua nog geen 24 uur geleden weggestuurd voor een pauze en nu mist hij hem alweer. En op die arme Olivier-Bas is hij al snel uitgekeken.

"Die fysieke aantrekkingskracht heb ik wel"

Nu Joshua uit het oog is, kan Benjamin zich helemaal storten op Olivier-Bas. Hij neemt hem mee naar een waanzinnige locatie met prachtig uitzicht. Maar hij krijgt op z'n romantische gebaar niet de gewenste respons. "Een heel timide reactie", zegt Benjamin teleurgesteld. Olivier-Bas geniet vooral van de afwezigheid van Joshua. "De sfeer is wat minder gespannen. Ik denk dat dat alleen maar fijn is", bekent hij.

Benjamin stuurt mannen het huis uit in Winter Vol Liefde: 'Het valt zwaar'
Lees ook

Benjamin stuurt mannen het huis uit in Winter Vol Liefde: 'Het valt zwaar'

Benjamin nodigt Olivier-Bas uit voor een etentje met hem en zijn moeder. Maar die moet nog even opgehaald worden van het station. Dat doet Benjamin in z'n uppie en hij brengt haar naar haar onderkomen. Ze is natuurlijk heel benieuwd naar haar zoons zoektocht naar de liefde. En daardoor denkt Benjamin beter na over hoe hij in de wedstrijd staat. "Joshua doet wel echt iets met me", vertelt hij later op camera. "Dat merk ik dan wel vandaag." 

Zijn moeder Ilse is benieuwd hoe het staat met de romantische klik. "Die fysieke aantrekkingskracht heb ik wel", gniffelt hij. "Dat klinkt nu heel fout, maar dat voelt bij hem wel echt." Het probleem is dat Joshua harder van stapel loopt. "Als iemand verder is, dan gaat Benjamin zich juist terugtrekken", weet Ilse. 

Dan is het tijd voor Ilse om Olivier-Bas te ontmoeten. Hij maakt een goede eerste indruk bij Benjamins moeder. Ze praten lekker door, maar Benjamin sukkelt bijna in slaap tijdens het gesprek. "Ik ben echt totaal uitgetuned. Ik denk: dan hebben we weer zo'n kabbelend gesprek. Daar heb ik geen zin in." En zo lijkt het erop dat uit het oog, niet uit het hart betekent. Want Benjamin snakt naar gesprekken met Joshua. 

Lang hoeft Benjamin Joshua niet te missen, in de vooruitblik zien we hem namelijk terugkeren. Hoe dat uitpakt? Dat zie je morgen in Winter Vol Liefde om 20.30 uur bij RTL 4. Het datingprogramma is elke maandag tot en met donderdag te zien, en bij Videoland kijk je de afleveringen vooruit. 

Lees meer over
Winter Vol Liefde