EEN EN AL TAYLOOR

Hier hadden smoezende Selena Gomez en Taylor Swift het over in viral video

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/Getty ImagesHier hadden smoezende Selena Gomez en Taylor Swift het over in viral video
RTL

Het is nog altijd dik aan tussen Timothée Chalamet (28) en Kylie Jenner (26). De twee werden zondagavond tijdens de uitreiking van de Golden Globes meermaals intiem gezien, zo is te zien op de beelden die volop worden gedeeld op sociale media. Ook viral gaan Selena Gomez (31) en Taylor Swift (34), die betrapt zijn op roddelen over het koppel.

Timothée arriveerde solo op de rode loper, maar werd de rest van de avond in de buurt van zijn vriendin gespot. Ze betraden de zaal hand in hand en beleefden enkele intieme momenten tijdens het diner, waar ook een kus werd uitgewisseld. Volgens oplettenden zei Kylie op een gegeven moment 'ik hou van jou' tegen de acteur.

Kylie Jenner zoenend gespot met Timothée Chalamet tijdens concert van Beyoncé
Lees ook

Kylie Jenner zoenend gespot met Timothée Chalamet tijdens concert van Beyoncé

Dat liplezen komt ook bij beelden van een onderonsje tussen Selena en Taylor goed van pas. Nadat Selena iets in Taylors oor smoest, valt de mond van haar bestie open van verbazing. Volgens fans zijn de volgende woorden van Selena's lippen af te lezen: 'Ik vroeg om een foto met hem en zij zei nee.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dat Kylie Selena een foto met haar vriendje zou ontzeggen, zou in elk geval geen grote verrassing zijn. Het is duidelijk dat het niet botert tussen de dames. Er zijn zelfs bedreigingen aan het adres van Hailey Bieber gekomen nadat er volgens fans venijn vanuit haar en Kylie richtig Selena klonk. Daarna verloren Kylie en Hailey veel volgers. Wellicht dat Kylie een foto van Selena en Timothée, die elkaars geliefde speelden in de film A Rainy Day in New York in 2018, als nog meer voer voor haters en verraad van Hailey ziet.

Timothée en Kylie hebben naar verluidt al sinds april een relatie. Ze werden in het najaar voor het eerst samen gezien toen ze naar een concert van Beyoncé gingen. Daarna maakten ze onder meer hun opwachting bij de New York Fashion Week en op de tribune van het tennistoernooi US Open.

Timothée had overigens kans om ook met een Golden Globe naar huis te gaan. Hij was genomineerd voor zijn rol als Willy Wonka in Wonka. De award voor beste acteur in een musical of comedy ging echter naar Paul Giamatti in The Holdovers.

Lees meer over
Selena GomezTaylor SwiftTimothée ChalametKylie JennerGolden Globes