KOUWE BOB

Douwe Bob neemt naakt ijsbad (en toevallige voorbijganger ziet alles)

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Douwe Bob neemt naakt ijsbad (en toevallige voorbijganger ziet alles)
RTL

Douwe Bob (31) weet wel hoe hij de aandacht trekt. De zanger, die sinds eind december weer thuis is na een verblijf in een afkickkliniek, neemt voor het oog van heel bibberend Nederland een plons in het ijskoude buitenwater. Ook de achteloze voorbijganger in Douwes Insta-filmpje wordt druk nabesproken door zijn volgers...

'Wéér niet schaatsen. Dan maar...' pent Douwe bij het filmpje. Daarin zien we hoe hij in de vrieskou zijn badjas uitgooit, wat ijs aan de kant, eh, douwt en in het snijdend koude water stapt. 

Wij zien dit tafereel van de achterkant, maar op de achtergrond is te zien hoe iemand precies op dat moment voorbij loopt en dus Douwe in zijn frontale naakte glorie aanschouwt. Ook goedemorgen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Douwe Bob weer in Nederland na traject in afkickkliniek: 'Weer thuis'
Lees ook

Douwe Bob weer in Nederland na traject in afkickkliniek: 'Weer thuis'

Douwe krijgt veel lof. 'Dat is pas mentaal sterk zijn' en 'ik vind je stoer!' klinkt het. Ook in de video zegt iemand: 'Respect!' 'Dankje', reageert een kou kleumende Douwe, die het ook nog eens aardig wat seconden volhoudt in het door hem gemaakte wak.

Toch benoemen veel volgers ook het ongemak dat de voorbijganger gevoeld moet hebben. 'Kom je nietsvermoedend voorbij lopen', schrijft iemand. En: 'Loop je lekker je rondje, zit Douwe Bob daar in z'n blote reet in een wak. Geloven ze thuis nooit...' Sommigen benijden de persoon in kwestie. 'Wil je er volgende keer andersom in gaan? Ik vraag dit uiteraard voor een vriend.' 

Tussen neus en blauwe lippen door deelt Douwe dat hij vandaag een nieuwe single lanceert, genaamd Nothing To Lose. Vanavond gaat hij 'met de billen bloot' bij Renze, om 22.09 uur bij RTL 4. Daar blijft vast zijn tijd in een afkickkliniek voor zijn drankverslaving en de vechtpartij niet onbesproken. 

Lees meer over
Douwe Bob