MYGTSTERIE

Uitvaart van Billy de Palma in GTST roept vragen op bij kijkers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLUitvaart van Billy de Palma in GTST roept vragen op bij kijkers
RTL

Kijkers van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' zien donderdagavond hoe Meerdijk - maar vooral Shanti (Bertrie Wierenga, 34) - afscheid neemt van Billy de Palma (Lone van Roosendaal, 54). De aflevering eindigt echter op raadselachtige wijze.

Afgelopen week komt het verdrietige nieuws dat Billy is overleden in Paraguay. In Nederland regelt Shanti een waardig afscheid voor haar moeder. Op de witte kist pronkt een foto van Billy, terwijl Uit m'n bol van André Hazes door de ruimte schalt. "Ja lachen gieren brullen, toe laat m'n glas maar vullen..." Er valt natuurlijk weinig te lachen, al geeft Shanti ook een knipoog aan haar toespraak. "Daar lig je dan. Had je niet heel even kunnen wachten nog?" Op serieuze toon vervolgt Shanti, die een sterke maar moeizame band met haar moeder had: "Je hebt me geleerd dat ik het leven aankan, ook als het leven even niet lief voor me is." 

Zo wordt het een afscheid met een lach en een traan. Maar vooral met een heel groot vraagteken.

Lone van Roosendaal moest na laatste GTST-opnames afscheid nemen van vader
Lees ook

Lone van Roosendaal moest na laatste GTST-opnames afscheid nemen van vader

Want is de geliefde soapbitch wel echt overleden? Als Shanti met Rik (Ferri Somogyi) na de uitvaart bij het graf van haar moeder zit en ze een borrel op haar drinken, blijkt iemand hen te bespioneren. Kijkers, onder wie zich nog altijd veel fans van Billy bevinden, gaan op social media los. De een vermoedt en hoopt dat Billy toch nog leeft, ondanks dat Lone eerder duidelijk maakt dat haar vertrek uit GTST nu echt definitief is. Of is het Billy's ex Richard van Nooten (Edwin Jonker)? Óf een vijand die op het geld aast dat Billy achterlaat? 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Bertries GTST-personage krijgt het flink voor haar kiezen de afgelopen tijd. Eerder moet Shanti namelijk afscheid nemen van haar stilgeboren dochter. Haar acteerspel wordt afgelopen jaar beloond met een Televizier-Ring: 

Lees meer over
Billy de PalmaLone van RoosendaalBertrie WierengaGTST