READY OR NOT

Douwe Bob strikt Renze Klamer voor optreden in Paradiso: 'Je doet mee'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDouwe Bob strikt Renze Klamer voor optreden in Paradiso: 'Je doet mee'
RTL

Het lijkt erop dat Renze Klamer (34) binnenkort bij Douwe Bob (31) op het podium staat. De zanger vroeg Renze donderdagavond of hij niet een keertje mee wil spelen tijdens een show.

"15 februari, Paradiso, doe je mee?"

"Doe je live mee anders, een keertje?", vroeg Douwe, die aan tafel in de talkshow Renze zat om te praten over zijn alcoholverslaving. Volgens de zanger kan Renze namelijk aardig goed muziek maken. "Hangt een beetje van de plek af", zegt Renze daarop. "15 februari, Paradiso, doe je mee?", aldus Douwe.

Klamer reageert daarop weifelend, maar daar neemt de zanger geen genoegen mee. "Ja, je bent er, je doet mee", zegt Douwe, waarop een luid applaus uit het publiek klinkt. "Nou, goed, ik heb wat te doen de komende weken", besluit Renze.

Beelden vechtpartij Douwe Bob opgedoken: 'Ga dood!'
Lees ook

Beelden vechtpartij Douwe Bob opgedoken: 'Ga dood!'

De zanger is recent teruggekomen uit een afkickkliniek in Thailand. Hij heeft zich 'nog nooit zo goed' gevoeld en gaat nooit meer drinken, zo zei hij bij Renze en eerder die dag in de middagshow van Qmusic. De aanleiding voor zijn opname was dat Douwe in Abcoude ruzie had gekregen en iemand had geslagen. De zanger zag een filmpje van zichzelf en schrok. "Het was gewoon niet oké. Ik zag mezelf en dacht: ik heb kinderen, bro."

Lees meer over
Douwe BobRenze Klamer