VEELBELOVEND

MAFS-experts keken dit seizoen nog grondiger naar ‘rugzakken’ deelnemers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom Cornelissen MAFS-experts keken dit seizoen nog grondiger naar ‘rugzakken’ deelnemers
RTL

Vanaf 16 januari kunnen we weer genieten van een gloednieuw seizoen van 'Married at First Sight'. Wat kunnen we hier precies van verwachten? De makers van het programma houden hun lippen stijf op elkaar, maar expert Eveline Stallaart (42) licht in de nieuwe aflevering van de BLVD Podcast alvast een tipje van de sluier op.

"We willen de mensen toch wel behoeden voor dat soort taferelen van vorig jaar"

De afgelopen seizoenen hebben we de nodige explosieve scènes in het programma voorbij zien komen, waarbij vooral het 'ciao ciao'-moment van Martijn nog goed op ons netvlies staat. Nicole en Martijn vechten elkaar een paar dagen na hun huwelijk al de tent uit, waarbij Martijn uiteindelijk afzwaait met de iconische woorden 'ciao ciao'. 

Silio uit MAFS: Match or Mistake vond Manuela 'too much': 'Daar kom ik niet voor'
Lees ook

Silio uit MAFS: Match or Mistake vond Manuela 'too much': 'Daar kom ik niet voor'

Voor de kijkers heeft Eveline één geruststelling: in het nieuwe seizoen komen dergelijke momenten niet meer voor. "We willen de mensen toch wel behoeden voor dat soort taferelen van vorig jaar", legt ze uit. Dit betekent overigens niet dat we een saai seizoen tegemoetgaan. "Er zitten toch wel weer veel bijzondere types bij van wie we aan de voorkant dachten dat het relaxte mensen zouden zijn, maar die uiteindelijk toch heel anders uit de bus zijn gekomen."

Rob Goossens kan zich van voorgaande seizoenen herinneren dat sommige mensen bij het altaar al willen wegvluchten. Op zijn vraag of de experts daarom dit jaar dingen anders hebben aangepakt, reageert Eveline bevestigend. "Ja, we hebben toch nog wel veel grondiger gekeken naar de achtergronden, maar ook de rugzakken. We zitten er beter in en je gaat meer dan ooit in het programma zien wat we nu eigenlijk gaan doen."

Volgens Eveline wordt er hard met de kandidaten gewerkt aan het doorbreken van patronen en staan ons ook nog een paar grote verrassingen te wachten. "Ik denk dat dit jaar het eerste jaar is waarin ik meer dan ooit met mijn oren heb staan klapperen en meer dan ooit van mijn stoel ben gevallen. Je denkt het ongeveer wel te weten na meerdere seizoenen, maar de mens blijft mij verbazen."

In de BLVD Podcast wordt er ook nog uitgebreid ingegaan op het interview van Gordon in Casa di Beau. Je kunt de hele aflevering hieronder terugluisteren:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Eveline StallaartMarried at First Sight