LEKKER MAFS

Silio uit MAFS: Match or Mistake vond Manuela 'too much': 'Daar kom ik niet voor'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandSilio uit MAFS: Match or Mistake vond Manuela 'too much': 'Daar kom ik niet voor'
RTL

Dat Silio en Manuela in 'Married at first Sight: Match or Mistake' geen gelukkig koppel zijn, wordt al snel duidelijk. Silio legt in Realitea uit waarom het niet werkt tussen de twee.

"Ik ben geen maatschappelijk werker"

Manuela is niet per se iemand waar Silio op het eerste gezicht op zou vallen. "Maar we hadden best wel een goede klik", vertelt hij. "We konden goed met elkaar praten en dat vond ik leuk aan haar." Maar al snel ziet Silio ook een andere kant. "Toen kwam ik achter bepaalde dingen, gedrag, verleden... ze heeft zoveel meegemaakt." 

Manuela in tranen door leugens Silio in MAFS: Match or Mistake: 'Hij zoent met mijn vrienden!'
Lees ook

Manuela in tranen door leugens Silio in MAFS: Match or Mistake: 'Hij zoent met mijn vrienden!'

Het zorgt ervoor dat Silio geen romantische klik kan opbouwen met Manuela. "Ik ben geen maatschappelijk werker, daar kom ik niet voor. Ik vond het too much." Silio zou het liefst stoppen met het experiment, maar dat is niet meteen mogelijk. "Ik had geen keus." 

Zijn oog valt wel op Rosa en Marissa. "Toen we terug waren gekomen, dacht ik niet: nu ga ik even kijken wie ik kan pakken." Na een avondje gezelligheid met de groep, komen Rosa en Silio dichterbij elkaar. "Toen is er wel het een en ander gebeurd." Maar ook met Marissa 'is er wat gebeurd'. 

Bekijk de hele aflevering van Realitea hieronder.

Lees meer over
Married at First SightRealitea