WIE VAN DE DRIE?

Manuela in tranen door leugens Silio in MAFS: Match or Mistake: 'Hij zoent met mijn vrienden!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandManuela in tranen door leugens Silio in MAFS: Match or Mistake: 'Hij zoent met mijn vrienden!'
RTL

In de nieuwste aflevering van 'Married at First Sight: Match or Mistake' staan de koppels voor een lastige keuze: willen ze samen verder gaan met het liefdesavontuur, of gaan ze toch liever naar huis? Het is duidelijk dat Silio en Manuela niet de romantische klik hebben waar ze op hebben gehoopt, maar wanneer tijdens de ceremonie ook nog eens blijkt dat Silio heeft gelogen en met zowel Marissa als Rosa heeft gezoend, slaat de vlam pas echt in de pan.

"Iedereen liegt tegen mij!"

Tijdens de ceremonie vraagt expert Patrick naar de bijzondere klik tussen Rosa en Silio, maar hier komt geen duidelijk antwoord op. Wanneer Marissa echter tegenover hem zit, weet Patrick het zeker: er is iets gebeurd tussen Silio en de andere dames. "Ik geloof niet dat er niets is gebeurd, kijk maar naar je non-verbale communicatie."

Silio bevestigt schoorvoetend zijn vermoedens. "Er is inderdaad gekust." Manuela weet niet wat haar overkomt en begint uit ongemak te lachen. "Wat is dit? Sorry hoor, maar dit is jouw hele probleem. Je zegt niets." Er is een ongemakkelijke sfeer in de ruimte aanwezig, wat alleen maar erger wordt wanneer Silio en Manuela naar voren worden gehaald om tekst en uitleg te geven.

Silio erg in trek bij dames van MAFS: Match or Mistake
Lees ook

Silio erg in trek bij dames van MAFS: Match or Mistake

Manuela is verbijsterd door de betekenis van Silio. "Het is een chaos in mijn hoofd. Ik voel mijzelf een wegwerptissue, alsof ik niets waard ben." Wanneer Silio haar wil onderbreken doet hij dat tot overmaat van ramp met de verkeerde naam: "Marissa! Oh..."

Vanaf dat moment is de sfeer tot onder het vriespunt gedaald. Het nieuws dat Silio ook met andere dames zoent, brengt bij Manuela oud zeer naar boven. "Ik ben vaker gewoon weggegooid. Ik was een sidechick, daarnaast is hij ook gewoon al eerder vreemdgegaan."

Manuela is niet de enige die ontdaan is van de hele situatie, Rosa is namelijk ook boos. "Hij heeft tegen mij en Marissa allebei gezegd dat hij de klik met ons zou willen onderzoeken en dat we het stil moeten houden." Dat zowel Rosa als Marissa, zonder het van elkaar te weten, 'gebruikt zijn' door Silio, valt verkeerd bij de dames. "Ik voel mijzelf echt bedonderd!"

De experts sturen Silio terug naar de bank met een harde les: "Je hebt veel werk te doen de komende dagen. Er zijn veel mensen gekwetst." Hij is het daar echter niet mee eens, zo vertelt hij later aan zijn vrienden. "Doe rustig man. ik heb toch niets fouts gedaan, we zijn niet eens meer dan vrienden."

Of het huwelijk van Silio en Manuela nog te redden is? Married at First Sight: Match or Mistake is iedere dinsdag en woensdag te zien bij Videoland.

Lees meer over
Married at First Sight