NIET ZO MAFS DOEN

Marissa onthult in reünie-aflevering MAFS: Match or Mistake: 'Afgesproken met Silio'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandMarissa onthult in reünie-aflevering MAFS: Match or Mistake: 'Afgesproken met Silio'
RTL

Silio heeft het in 'Married at First Sight: Match or Mistake' gezellig met meerdere vrouwen. Eén daarvan is Marissa en in de reünie-aflevering wordt duidelijk dat de twee elkaar nog gezien hebben na de opnames. Hoe zullen de andere kandidaten hierop reageren?

"We zijn erachter gekomen dat we elkaar wel heel erg leuk vinden"

Hoewel Silio getrouwd is met Manuela en Marissa met Jack, vliegen de vonken tussen Silio en Marissa ervan af. En dat moeten de twee nodig uitzoeken ná de opnames van het programma. "We hebben nog twee keer afgesproken na het programma", vertelt Marissa. Iets wat Silio zich niet goed meer kan herinneren: "Twee keer?" vraagt hij zich af. "Eén keer in Amsterdam en één keer bij jou thuis", antwoordt Marissa. Dan weet Silio het weer. De groep ligt in een deuk: "Dat zegt al genoeg", klinkt het. 

Silio barst in tranen uit tijdens Married at First Sight-borrel
Lees ook

Silio barst in tranen uit tijdens Married at First Sight-borrel

Toch loopt het niet zoals verwacht tussen de twee: "We zijn erachter gekomen dat we elkaar wel heel erg leuk vinden, maar de afstand is wel echt een ding", gaat Marissa verder. "We zijn beiden echt heel erg druk. En ik denk dat we elkaar niet leuk genoeg vinden, want als je elkaar echt leuk vindt, heb je dat wel voor elkaar over." Maar Marissa laat er geen gras over groeien en heeft inmiddels al een nieuwe lover: "Maris is verliefd. Ik ben nu een maand met een jongen samen en dat gaat echt supergoed." Ook haar ex-man Jack heeft een vriendin. 

Silio heeft nog geen relatie: "Het is best wel rustig. Ik merk dat ik er op dit moment geen behoefte aan heb", vertelt hij. Zijn ex-vrouw Manuela daarentegen heeft de liefde wel gevonden: "Ik ben nu al drie maanden heel serieus met iemand aan het daten. Toen ik het niet zag aankomen, kwam ik hem tegen op een Colombiaans feest." Ze zijn sinds die tijd heel veel samen. 

En zo zit het tweede seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake erop. Je ziet het hele seizoen bij Videoland. 

Lees meer over
Married at First Sight