SILIOPENHARTIG

Silio barst in tranen uit tijdens Married at First Sight-borrel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandSilio barst in tranen uit tijdens Married at First Sight-borrel
RTL

Het is tijd voor een borrel met alle kandidaten van 'Married at First Sight: Match or Mistake'. De koppels hebben een brief geschreven aan een ander stel. Hierdoor wordt Silio geëmotioneerd, iets wat niet door iedereen wordt gewaardeerd.

"Wij zijn een beetje flabbergasted"

Wanneer de koppels elkaar weer zien, is het erg ongemakkelijk tussen Silio en Rosa. De twee zijn niet met elkaar getrouwd, maar hebben wel gekust tijdens het programma. Silio toont ook interesse in een andere dame, Marissa. Dit schiet bij Rosa in het verkeerde keelgat, dus de stemming is kil. "Ik had geen knuffel van hem moeten krijgen. Dat had ik niet relaxt gevonden. Hij heeft mij gewoon pijn gedaan", vertelt Rosa. 

Silio erg in trek bij dames van MAFS: Match or Mistake
Lees ook

Silio erg in trek bij dames van MAFS: Match or Mistake

De koppels hebben een brief geschreven aan een ander stel. Zo krijgen Silio en zijn daadwerkelijke partner Manuela een brief van Elanor en Mike. De brief is milder dan verwacht, dankzij Mike. "Je hebt altijd mensen die oorlog willen voeren. Daarom is de wereld nu een beetje fucked up door dit soort mensen", zegt Silio over Elanor.

Dan begint Silio zich open te stellen naar de groep. "Mijn gedrag was niet goed, jongens. Ik heb me, nadat we hebben besloten als vrienden verder te gaan, opengesteld naar twee dames. Dat was niet netjes van mij." Hij geeft aan dat hij in oude patronen is gevallen en dat hij echt op zoek is naar iemand, omdat hij niet meer alleen wil zijn.

Dan barst Silio in tranen uit. "Ik waardeer het echt dat je dit zegt", zegt Rosa tegen hem. Hij wordt door de hele groep omhelst, maar Manuela en Elanor snappen er niks van. "Manuela en ik kijken elkaar aan van: what the fuck is dit? Er is zoveel meer gebeurd. Er is zoveel meer besproken. Wij zijn een beetje flabbergasted", zegt Elanor. "Hij wist precies wat hij moest zeggen en moest doen om ervoor te zorgen dat zijn eigen hachje werd gered." 

Married at First Sight: Match or Mistake zie je elke dinsdag en woensdag bij Videoland. 

Lees meer over
Married at First Sight