TITANIUM DIGGER

Kanye West neemt titanium gebit ter waarde van 8 ton, geïnspireerd op Jaws

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Eon Productions/Getty ImagesKanye West neemt titanium gebit ter waarde van 8 ton, geïnspireerd op Jaws
RTL

Kanye West (46) weet opnieuw voor opschudding te zorgen op het internet. Afgelopen woensdag trok de rapper de aandacht toen hij op zijn Instagram-verhaal zijn nieuwe metalen kunstgebit toonde. Blijkbaar is 'James Bond'-schurk Jaws zijn inspiratiebron.

In een Instagram-bericht vergelijkt Kanye zijn nieuwe look met Jaws, de schurk die een mond vol metaal had uit James Bond-klassiekers The Spy Who Loved Me en Moonraker. De Amerikaanse nieuwssite Daily Mail meldt dat Ye's tanden volledig zijn verwijderd en vervangen door op een maat gemaakte titanium kunstgebit. Nogal heftig. Gelukkig is inmiddels duidelijk dat Kanye zijn oorspronkelijke tanden nog gewoon heeft.

© Instagram: @kanyewest

Tandtechnicus Naoki Hayashi, die aan Ye's prothese zou hebben gewerkt, geeft op social media aan dat het om een 'complete mondreconstructie' gaat. 'Is het permanent?' vraagt een volger onder de post van de tandarts. 'Nee', antwoordt Naoki stellig.  

Ook Ye's tandarts Thomas Connelly uit Beverly Hills bevestigt op social media dat de natuurlijke tanden van Ye intact zijn gebleven. Connelly staat bekend om zijn op maat gemaakte tandheelkundige kunst voor artiesten en atleten. "Ye was een genoegen om mee samen te werken in elke stap van het proces. Zijn visie voor het ontwerpen van unieke kunst overstijgt de tandheelkundige vooruitgang."

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kanye shockeert zijn volgers wel vaker. De rapper ligt zelfs al een tijdje flink onder vuur, onder meer vanwege antisemitische uitspraken.

Lees meer over
Kanye West