OLCAY NO MORE

Olcay Gulsen en Johan Derksen clashen over vermeend huiselijk geweld Theo Maassen in Vandaag Inside

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS 6 - screenshot uit Vandaag Inside 07-02-2024Olcay Gulsen en Johan Derksen clashen over vermeend huiselijk geweld Theo Maassen in Vandaag Inside
RTL

Olcay Gulsen (43) is voor het eerst te gast in 'Vandaag Inside'. De televisiepersoonlijkheid heeft het echter al snel aan de stok met Johan Derksen (75) over het vermeend huiselijk geweld van Theo Maassen (57).

"Maar jij doet het wel, want jij noemt haar een 'rancuneus wijf'"

Olcay wordt gevraagd naar het vermeende huiselijk geweld van Theo Maassen. Weekblad Privé heeft gesproken met zijn minnares. Zo vertelt zij dat hij onder anderen zijn vrouw Joyce een gebroken neus heeft geslagen. Dat zou ook blijken uit appverkeer tussen de minnares en de vrouw van Theo, dat in handen is van het tijdschrift. Onlangs heeft Joyce aangegeven dat zij zichzelf en Theo niet herkent in de artikelen en dat ze niet wil ingaan op details.

"Ik was een beetje verbaasd wat Johan zei, want ik zet me heel erg in tegen huiselijk geweld. Ik had het idee dat je het slachtoffer neerzette als rancuneuze vrouw", begint Olcay tegen Johan. Zowel Johan als Olcay hebben in hun jeugd te maken gehad met huiselijk geweld. "Ik neem dat heel serieus", zegt Johan. "Ik vind alleen dat die vrouw bij het verkeerde loket is geweest. Je doet geen aangifte van zoiets ernstigs bij een blad als Privé." 

VPRO reageert op vermeend huiselijk geweld Theo Maassen: 'Geen onderzoek naar privéleven'
Lees ook

VPRO reageert op vermeend huiselijk geweld Theo Maassen: 'Geen onderzoek naar privéleven'

Johan vindt dat je aangifte moet doen bij de politie, maar volgens Olcay is dat niet altijd mogelijk. "Als er geen bewijs is, geen foto's van blauwe plekken, dan kun je geeneens aangifte doen. Dus misschien was dit wel haar laatste strohalm." Johan blijft erbij dat de ex-minnares van Theo rancuneus is. 

Johan wijst Olcay erop dat de vrouw van Theo, die slachtoffer zou zijn, de zaken uit de Privé ontkent. "Ze zegt niet 'er was geen huiselijk geweld', maar 'ik heb niks gebroken'", zegt Olcay. Ze vertelt Johan dat hij heel veel slachtoffers pijn doet door zijn uitlatingen. "Slachtoffers doe ik geen pijn, maar rancuneuze wijven wil ik wel een trap nageven, ja", antwoordt hij.

Johan vindt dat Olcay het verhaal dramatiseert, omdat ze niet van de hoed en de rand weet. "Ik vind dit geen onderwerp om over 'misschien' te praten", zegt hij. "Maar jij doet het wel, want jij noemt haar een 'rancuneus wijf'", gaat Olcay tegen hem in. Johan besluit dat hij het 'stuitend' vindt als mannen hun vrouwen in elkaar slaan. "Maar ik weet niet of Theo dat gedaan heeft. Ik weet wel dat die mevrouw hem verraden heeft en hem voor de bus heeft gegooid. En dat vind ik schandelijk." 

Ondanks de clash, vindt Johan Olcay een leuke tafelgast. "Ik vind je een bijzonder aantrekkelijke vrouw en je spat van het scherm. Je mag wat mij betreft elke avond komen", vertelt hij richting het einde van de uitzending. 

Vandaag Inside zie je elke werkdag om 21.30 uur op SBS 6. Kijk de aflevering hier terug

Lees meer over
Olcay GulsenJohan DerksenTheo Maassen