GTSTROUBLE IN HET PALEIS

'Verlegen' Jada Blagrove geniet van spelen 'rebelse' Naomi in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL'Verlegen' Jada Blagrove geniet van spelen 'rebelse' Naomi in GTST
RTL

GTST-actrice Jasmine Sendar (46) overdrijft niet wanneer ze voorspelt dat haar soapdochter indruk gaat maken. Zo lief als haar moeder Elisa is, zo dwars is Naomi (Jada Blagrove). Vanuit het Meerdijkse studentenhuis Het Paleis smeedt zij snode plannen.

Naomi is namelijk helemaal niet blij met de relatie tussen haar moeder en Julian (Cas Jansen). Ze probeert de twee tegen elkaar uit te spelen via Julians zoon Steef. Videoland-kijkers weten inmiddels dat ze daar heel ver in gaat.

De kritiek van kijkers op de 'gemene' Naomi is Jada vast ook niet ontgaan. In een Q&A op Instagram verduidelijk de kersverse soapie dat Naomi 'precies het tegenovergestelde' van haar is. "Waar ik zachtaardig, bescheiden en verlegen kan zijn, is zij rebels, zegt wat ze denkt, niet op haar mondje gevallen. En ik denk dat dat het zo leuk maakt om te spelen." 

Aha! Dit is dus de soapdochter van Jasmine Sendar in GTST
Lees ook

Aha! Dit is dus de soapdochter van Jasmine Sendar in GTST

In het echte leven staat het karakter van Naomi dus ver van haar af. "Soms als ik scènes terugkijk, denk ik: hè, ik had dat nooit gedurfd." 

En hoewel ze enkele Meerdijkers dus flink tegen de haren instrijkt, laat Jada weten 'heel veel lol op de set' te hebben met soapmoeder Jasmine en collega Ingmar. "Ingmar en ik zijn heel goede vrienden", zegt ze over haar tegenspeler, die ze kent door GTST

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoe het leven van Jada, die eerder half Meerdijk drogeert met spacebrownies, zich gaat ontvouwen? De actrice hoopt in elk geval op een 'heel spannende verhaallijn', 'waarin er van alles opgelost moet worden'... 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland. We spraken Caroline De Bruijn en Erik de Vogel over het succes van hun (soap)huwelijk: 

Lees meer over
Jasmine SendarCas JansenGTST