Kourtney te volgen

Kourtney Kardashian zaait verwarring met röntgenfoto: 'Wie is dat?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKourtney Kardashian zaait verwarring met röntgenfoto: 'Wie is dat?'
RTL

Kourtney Kardashian (44) weet haar volgers met haar laatste post op Instagram flink in verwarring te brengen. Dat heeft alles te maken met een röntgenfoto die de realityster zonder verdere informatie in haar slide heeft geplaatst. Daarop is een gebroken arm te zien. In de comments gaat het los: van wie is deze arm?

"Moest je de röntgenfoto posten lol"

Kourtney plaatst een aantal foto's in de Instagram-slide, waaronder een selfie, een kiekje samen met echtgenoot Travis Barker en hun baby en daarnaast een plaatje waarop ze gekleed in lingerie aan het kolven is. Tot zover niets aan de hand. Maar over de zesde foto in haar carrousel raken haar volgers niet uitgesproken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kourtney Kardashian en Travis Barker delen eerste foto's van zoon
Lees ook

Kourtney Kardashian en Travis Barker delen eerste foto's van zoon

Het gaat om een röntgenfoto van een gebroken arm. Kourtneys volgers vragen zich af om wiens lichaamsdeel dit gaat. 'Heeft Kourtney haar arm of een van de kinderen hun arm gebroken? Iedereen denkt dat het de baby is', schrijft een diepbezorgde volger, die verder niet verduidelijkt wie 'iedereen' precies is. Iemand anders schrijft: 'Ik ben zo verward. Waar is dit een röntgenfoto van?' 

Heel heftig lijkt het allemaal niet te zijn, want Kourtneys zus Khloé reageert grappend met de woorden: 'Moest je de röntgenfoto nou posten? Lol.' Waarop Kourtney reageert met: 'Ja dat moest ik. Dat moest ik echt.' Sommigen speculeren na deze opmerking van Khloé dat het om háár arm gaat. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Ook over het huwelijk van Kourtney en haar grote liefde Travis raakte de mensen niet uitgesproken. Zo ook onze eigen Nikkie Plessen:

Lees meer over
Kourtney Kardashian