Het Saul je maar gebeuren

Winter Vol Liefde-baby op komst: Amy Rose en Saul krijgen kindje samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @amyrosedebruijnWinter Vol Liefde-baby op komst: Amy Rose en Saul krijgen kindje samen
RTL

De eerste 'Winter Vol Liefde'-baby is op komst. Amy Rose en Saul, waarvan heel Nederland deze winter heeft kunnen smullen, verwachten samen hun eerste kindje.

"Ons grootste avontuur tot dusver"

Dat maakt het stel vrijdag bekend via Instagram. 'Baby Coltof on the way', schrijft Amy Rose bij een foto van haar babybuik. 'Ons grootste avontuur tot dusver.' Aan de buik van Amy Rose te zien, is ze al een behoorlijk tijdje zwanger. Het stel geeft geen verdere informatie over wanneer zij verwachten voor het eerst ouders te worden. Saul heeft inmiddels ook gereageerd op het nieuws. Zijn ode aan Amy Rose lees je hier.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Amy Rose en Saul uit Winter Vol Liefde hadden al contact voor opnames
Lees ook

Amy Rose en Saul uit Winter Vol Liefde hadden al contact voor opnames

Via TikTok geeft Amy Rose nog een korte update en geeft ze aan dolgraag alle vragen van fans over haar zwangerschaps te willen beantwoorden. "Ik heb heel veel zin in alles en ik ben superblij dat het eindelijk geen geheim meer is, en dat ik het gewoon lekker met jullie allemaal kan delen en vrijuit met het buikje rond kan lopen." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Als er bij één stel de vonken van het scherm spatten tijdens Winter Vol Liefde, dan was het wel bij Amy Rose en Saul. Zij kwam, zag en overwon bij Saul in Zwitserland, kunnen we wel stellen. Na haar komst kwamen nog veel andere dames bij Saul op bezoek, maar één voor één verlieten zij de prachtige Zwitserse besneeuwde bergen ook weer.

Vanaf het eerste moment wist Amy Rose het dan ook zeker: zij en Saul zijn een match made in heaven. Waarom dat is zo is volgens haar, vertelde ze eerder al in de video hieronder.

Lees meer over
Winter Vol Liefde