Winter vol verdriet

Amy Rose heeft gehuild om kritiek op Winter Vol Liefde-deelname: 'Heel heftig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @amyrosedebruijnAmy Rose heeft gehuild om kritiek op Winter Vol Liefde-deelname: 'Heel heftig'
RTL

Amy Rose krijgt landelijke bekendheid door haar deelname aan 'Winter Vol Liefde'. Ze weet succesvol het hart van Saul te veroveren, maar dat gaat gepaard met heel wat kritiek. Dat vertelt de realityster aan 'Grazia'.

"Ik merk dat ik er steeds minder last van heb"

Het programma is een stuk populairder dan Amy Rose aanvankelijk dacht. "Ik weet nog dat ik bij RTL zat en ze me zeiden dat het heel groot kon worden. Ik heb daar om gelachen, want ik dacht: het is een nieuw programma, hoeveel mensen gaan er nou naar kijken?" vertelt ze aan Grazia

Door Instagram merkt ze dat Winter Vol Liefde een kijkcijferhit is. "Toen mijn aantal volgers op Instagram van 5500 naar 10.000 steeg, dacht ik: dit zal het wel zijn. Maar inmiddels heb ik er 133.000, dat had ik nooit verwacht."

Saul en Amy Rose van Winter Vol Liefde blikken terug op liefdestrip naar New York
Lees ook

Saul en Amy Rose van Winter Vol Liefde blikken terug op liefdestrip naar New York

Met al die aandacht krijgt ze ook een hele hoop negatieve reacties te verwerken. "Ik heb daar in het begin wel om moeten huilen", zegt ze openhartig. "Het is heel heftig als iedereen ineens iets van je vindt. Sommige mensen houden van je, maar anderen vinden je helemaal niets. Dat is prima. Ik vind ook niet iedereen leuk, maar ik ga dat niet op Instagram tegen iemand zeggen."

Nu kan Amy Rose beter dealen met de negativiteit. "Je moet echt om leren gaan met negatieve berichten, maar ik merk dat ik er steeds minder last van heb. Ik heb een heel leuke vriend, een fijne familie en liefdevolle mensen om me heen. Uiteindelijk draait het erom wat zij van mij vinden, niet om die mensen die anoniem een berichtje tikken."

Hoe ziet haar toekomst met Saul eruit? "Het zou heel mooi zijn als we ooit in de toekomst een kindje krijgen, als ons dat gegund is." Amy Rose probeert vanuit Zwitserland een eigen leven op te bouwen als influencer. Later zou ze graag een modebedrijf oprichten. 

Lees meer over
Winter Vol Liefde