NEW YORK VOL LIEFDE

Saul en Amy Rose van Winter Vol Liefde blikken terug op liefdestrip naar New York

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @saulnaftalicoltofSaul en Amy Rose van Winter Vol Liefde blikken terug op liefdestrip naar New York
RTL

Amy Rose en Saul van 'Winter Vol Liefde' zijn dolgelukkig samen. Het koppel heeft het een tijdje geheim gehouden, maar delen nu een video van hun vakantie naar New York. Op Instagram laten ze zien hoe leuk ze het hebben gehad tijdens de trip.

"Onze tweede vakantie… Onvergetelijke dagen in NYC met deze stoot"

In november 2023 heeft het koppel de stad bezocht. In de video zien volgers van het Instagram-account van Saul hoe Amy Rose in de straten van New York poseert. De video begint met een lief gebaar naar fotograaf Saul, die alle beelden heeft gemaakt. 'Ik hou van jou', zegt ze in de camera.
 
Saul schrijft er 'onze tweede vakantie… Onvergetelijke dagen in NYC met deze stoot' bij. Bekijk hier het filmpje op het afgesloten profiel van Saul.
Amy Rose van Winter Vol Liefde in tranen in de Zwitserse bergen: 'Ik ben zo bang'
Lees ook

Amy Rose van Winter Vol Liefde in tranen in de Zwitserse bergen: 'Ik ben zo bang'

Amy Rose en Saul reizen wat af sinds ze een relatie hebben. Zo delen ze onlangs ook beelden van hun eerste liefdestrip: die naar het Spaanse eiland Tenerife.
 
De vonk sloeg over tussen de twee tijdens de opnames van het RTL-programma Winter Vol Liefde. Ondanks het leeftijdsverschil van tien jaar viel Saul voor Amy Rose en werd hun relatie officieel. 
 
De twee wonen inmiddels samen in het Zwitserse Riederalp. 

Benjamin, een andere kandidaat van Winter Vol Liefde en goede vriend van Amy Rose en Saul, heeft niet de liefde gevonden tijdens het programma. Al is hij wel aan het daten geslagen, vertelt hij in gesprek met RTL Boulevard.

Lees meer over
Winter Vol LiefdeNew York City