Het gaat niet altijd over Amy Rosen

Saul uit Winter Vol Liefde steekt loftrompet af over Amy Rose na babynieuws: 'Kan mij niks beters wensen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @saulnaftalicoltofSaul uit Winter Vol Liefde steekt loftrompet af over Amy Rose na babynieuws: 'Kan mij niks beters wensen'
RTL

Nu bekend is dat Saul en Amy Rose uit de RTL-datingshow 'Winter Vol Liefde' samen een kindje krijgen, heeft de in Zwitserland woonachtige makelaar uitgebreid de tijd genomen om de loftrompet af te steken over zijn grote liefde. Via Instagram Stories laat hij blijken hoe groot zijn waardering voor Amy Rose is.

"Met vlinders in mijn buik denk ik aan onze toekomst"

'Je hebt een jaar lang in het geheim moeten leven, je hebt vrienden verloren', schrijft Saul, doelend op de opnameperiode van Winter Vol Liefde. 'Maar door jouw ongekende veerkracht en positieve instelling huppel je als een vrolijke eend door het leven. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe trots ik op jou ben', zegt de makelaar over Amy Rose.

Voor Saul in contact kwam met Amy Rose, was zijn leven naar eigen zeggen 'zwart-wit': 'Eten – werken – eten – slapen – eten – werken – slapen.' Het is Amy Rose die kleur geeft aan het leven van Saul. 'Ik kan mij niks beters wensen in een partner en de aanstaande moeder van mijn kind. Met vlinders in mijn buik denk ik aan onze toekomst.'

Winter Vol Liefde-baby op komst: Amy Rose en Saul krijgen kindje samen
Lees ook

Winter Vol Liefde-baby op komst: Amy Rose en Saul krijgen kindje samen

© Instagram @saulnaftalicoltof

Vrijdag maakten Saul en Amy Rose via Instagram bekend dat ze samen een kindje krijgen. Het stel heeft niets gedeeld over wanneer zij verwachten voor het eerst ouders te worden.

Lees meer over
Winter Vol Liefde