De boer op

Boer Tom en liefje Marieke hadden meer kinderen gewild: 'Zwanger worden ging niet makkelijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @boer_tom Boer Tom en liefje Marieke hadden meer kinderen gewild: 'Zwanger worden ging niet makkelijk'
RTL

Boer Tom (41) en zijn partner Marieke zijn gezegend met twee prachtige kinderen, maar het stel had graag meer kinderen gewild. Dat vertelt Tom aan 'Libelle'. Als het aan de bekende boer had gelegen, hadden ze er misschien wel vier gehad.

"Wie weet is het ons gegeven om nog zo'n wondertje te krijgen"

In 2014 deed Tom mee aan Boer zoekt Vrouw. Hij kreeg door het programma een relatie met Rimke, maar dat ging kort daarna over. Al snel verloor hij zijn hart aan Marieke. In 2019 werd hun eerste zoontje Moos geboren en in 2021 kwam zoon Kees. "We hadden misschien wel vier kinderen gewild", vertelt Tom aan Libelle. "Maar we hebben elkaar laat ontmoet en helaas ging zwanger worden niet zo makkelijk." 

Na Boer zoekt Vrouw kwam er veel op boer Tom af: 'Wil authentiek blijven'
Lees ook

Na Boer zoekt Vrouw kwam er veel op boer Tom af: 'Wil authentiek blijven'

"Het duurde een paar jaar voordat Moos er was en twee jaar later kregen we Kees", gaat Tom verder. Het stel heeft moeilijke momenten gehad door hun kinderwens. "Daartussen en na Kees had Marieke meerdere miskramen." Toch sluiten ze niet uit dat er nog een kindje komt. "We hebben twee fantastische jongens, wie weet is het ons gegeven om nog zo'n wondertje te krijgen." 

Lees meer over
Boer Tom